Škorpija: Mjesečni horoskop za MART 2022. godine

0

Posao. Sunce će početkom marta praviti sekstil sa Uranom i donijeće vam neočekivane pogodnosti da pokrenete realizaciju jedne vaše kreativne ideje i da sklopite novo poslovno partnerstvo. Ostvarićete uspjeh, napredak i bolju zaradu u kreativnim poslovima. Imaćete dobar osjećaj za potrebe javnosti i za privlačenje novih klijenata.

Mars i Venera će 06. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju. Otvoriće vam se mogućnosti da nabavite nova i moderna sredstva za rad koja će vam znatno ubrzati i unaprijediti proces rada i izvršavanje radnih zadataka. Bićete u mogućnosti i da se premjestite u novi radni prostor. Većinu rokova ćete uspjeti da postignete na vrijeme zahvaljujući primeni novih tehnologija i boljoj organizaciji.

Merkur će 10. marta ući u znak Riba, gdje je u izgonu i slab, što vas upozorava da izbjegavate da ulazite u bilo kakve rizike, kako poslove tako i finansijske, jer biste mogli da se nađete na gubitku. Konjunkcija Sunca sa Neptunom će vam omogućiti da imate jasan uvid koji potezi mogu da vam donesu siguran uspjeh.

Sunce će 18. marta praviti sekstil sa Plutonom, što će vam omogućiti da postignete važan dogovor u vezi finansiranja važnih i velikih projekata. Obezbijedićete i neophodnu logistiku. Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivana neslaganja sa jednim poslovnim partnerom, zbog čega ćete biti primorani da neke rokove pomijerate, a to se može negativno odraziti na vaše finansije.

Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna, što će vas motivisati da se usmjerite na poboljšanje vaše ponude usluga. Vaši nadređeni će vam povjeriti odgovornije radne zadatke.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, konjunkcija Venere sa Plutonom na početku marta dovešće do buđenja strasti između vas i voljene osobe, što će pojačati vašu bliskost i unijeti nov kvalitet u vaš odnos. Venera će 06. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Marsom. Bićete motivisani da unesete promjene u prostor koji dijelite sa voljenom osobom. Vaši porodični odnosi će se poboljšati.

Kvadrat Venere sa Uranom u drugoj polovini marta prouzrokovaće iznenadna neslaganja sa voljenom osobom zbog toga što ćete više vremena provoditi u društvenim aktivnostima, a manje ćete imati vremena za partnera i porodicu. Krajem mjeseca ćete uspjeti da ostvarite stabilnost i sklad na emotivnom polju zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom.

Ako ste slobodni, upoznaćete u prvoj dekadi marta osobu koja će vas snažno privući svojim slobodnim i savremenim shvatanjima, originalnim stilom života i pažnjom koju će vam pokloniti. Kako će privlačnost biti obostrana, ubrzo ćete ući u intimne odnose.

Ubrzo ćete otkriti kako vaš partner nije spreman da uđe u emotivnu vezu nego mu odgovara samo slobodna varijanta. Bićete u iskušenju da prekinete odnos, ali ćete odlučiti da budete mudri i utičete na partnera da poželi vezu.

Starije Škorpije će upoznati osobu koja je razvedena, ali je spremna na novu vezu. Otkrićete kako se u mnogim stvarima slažete, osim što vaša nova simpatija nije spreman za zajednički život. Nećete na tome insistirati i bićete strpljivi.

Zdravlje. Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta će uticati na jačanje vašeg imuniteta i pokrenuće vas da više pažnje posvetite očuvanju vašeg zdravlja. Počećete da praktikujete nove metode zdravog života i fizičkih vježbi. U drugoj polovini marta ćete biti osjetljivi na stres zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Mogući su bolovi u leđima i zglobovima.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se bazira na namirnicama koje u sebi sadrže antioksidanse. Od voća jedite suvo grožđe, borovnice, avokado, narandže, crveni grejpfrut, kivi, banane i jabuke. Od povrća će vam prijati špinat, grah, brokula, krompir i kupus. Od mliječnih proizvoda jedite kefir. Za dodatak ishrani potrebni su vam zeleni čaj, kurkuma i matičnjak.

Srećni brojevi. 3, 11, 16, 20, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info