Ribe: Mjesečni horoskop za MART 2022. godine

0

Posao. Mars i Venera će početkom marta praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam pružiti pogodnosti za razvoj novih saradničkih odnosa koji će se pokazati obostrano korisnim i isplativim na duži rok. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u vašem znaku će vam omogućiti da istaknete svoj autoritet, stručne sposobnosti i iskustvo. Uspjećete da dođete na istaknut položaj. Vaši nadređeni će vam pružiti mogućnost da se dokažete, a vaši vješti potezi će vam donijeti napredak u karijeri i bolje plaćeno radno mjesto.

Mars i Venera će 06. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam omogućiti da se održite važan sastanak sa investitorima kojima ćete ponuditi da podrže jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji se odnosi na uvođenje modernih tehnologija. Ovaj projekat će biti prihvaćen, jer će se pokazati od velikog značaja za umrežavanje i brži promet robe i saradnje između privrednih subjekata. Merkur će 10. marta ući u vaš znak, a kako je ovdje slab i u izgonu, potrebno je da budete pažljivi kako ne bi procurile neke vaše poslovne tajne i dospjele u ruke konkurencije.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom dogodiće se 13. marta u vašem znaku i donijeće vam korisne uvide koje projekte bi trebalo da pokrenete, a koji bi vam se najviše isplatili u narednom periodu. Imaćete dobar osjećaj za dobitne poteze u pravo vrijeme koji će vam donijeti uspon u karijeri i uvećati vašu zaradu.

Sekstil Sunca sa Plutonom će vam pomoći da postignete uspjeh u timskom radu i u saradnji sa društvenim institucijama. Bićete u stanju da se prilagodite svim promjenama na privrednom polju i izvučete korist za sebe. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, što će vam otvoriti nove mogućnosti za investiranje i jasnu viziju u koje oblasti bi trebalo da ulažete novac kako biste ostvarili sigurne dobitke u budućnosti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta će vam omogućiti da izdvojite više vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu i da se posvetite jedno drugome. To će unijeti nov kvalitet u vašu vezu i omogućiti vam da se bolje razumijete i ojačate međusobno povjerenje. Ulaskom Merkura u vaš znak, partner će početi više da se oslanja na vas.

Sekstil Merkura sa Uranom, u drugoj polovini marta, pokrenuće razgovore sa partnerom u vezi novih planova. Oboje ćete imati ideje kako da poboljšate vašu vezu i zajednički život i oko toga ćete se složiti. Dobro ćete se razumjeti u svemu. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom i Neptunom donijeće vam uvide šta je vama i voljenoj osobi potrebno za sklad u vezi.

Ako ste slobodni, konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta donijeće vam poznanstvo sa osobom koja je ozbiljna, komunikativna i koja će vam donijeti nova iskustva u ljubavi. To je starija osoba sa kojom ćete ući u neku vrstu tajne ili slobodne veze.

Ulaskom Merkura u znak Riba doći će do buđenja obostranih osjećanja, nakon čega ćete imati utisak da ste se pronašli kao srodne duše. Počećete da otkrivate emotivne dubine jedno u drugom i vaš odnos će se razvijati ka sve većoj bliskosti.

Nešto starije Ribe će privući osoba koja će ih obasipati pažnjom i savjetima koji će biti vrlo korisni. Od samog početka ćete imati povjerenja u tu osobu, a kasnije ćete početi i da osjećate obostranu ljubav. U drugoj polovini marta ćete započeti vezu.

Zdravlje. Sekstil Sunca sa Uranom na početku marta usmjeriće vas u pronalaženje novih metoda za očuvanje i unapređenje vašeg zdravlja. Više pažnje ćete poklanjati svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Slobodno vrijeme ćete provoditi u prirodi i više ćete se kretati. Počećete da koristite i novu metodu zdrave ishrane, što će vaš organizam pročistiti od toksina i podići imunitet.

Hrana. Ishranu ćete promijeniti tako što ćete primijeniti keto dijetu koju ćete otkriti na nečiju preporuku. Jedite jaja, a od mesa jedite piletinu, govedinu i ribu. Od povrća uzimajte špinat, kelj, brokulu i karfiol. Od voća jedite avokado i borovnice, kao i koštunjavo voće i sjemenke. Izbjegavajte žitarice, slatkiše, voće poput banane i narandže, a od povrća krompir.

Srećni brojevi. 4, 12, 17, 20, 23.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info