Ovan: Mjesečni horoskop za MART 2022. godine

0

Posao. Mars i Venera će 03. marta praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla i karijere, što će vam otvoriti mogućnosti za pokretanje novih projekata koji od vas zahtijevaju da ispoljite svoj autoritet, rukovodeće sposobnosti, stručnost, osjećaj za rad sa ljudima i osjećaj za formu i sklad. Bićete u mogućnosti da prikupite neophodna sredstva za nove projekte.

Sunce će 05. marta praviti konjunkciju sa Jupiterom i pokrenuće vas ka rješavanju svih nejasnoća koje su vam pravile smetnje u radu. Uspjećete jasno da sagledate spletke i nepravilnosti u vašem radnom okruženju i preduzećete mjere da ih eliminišete i unaprijedite svoje poslovanje.

Mars i Venera će 06. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju. Donijeće vam uspjeh u timskom radu. Poboljšaćete i učvrstiti saradničke odnose, a započećete i nove vidove saradnje. Merkur će 10. marta ući u znak Riba, gdje je slab. Čuvajte se nekorektnih radnji pojedinaca koje mogu da vam nanesu štetu.

Sunce će 13. marta praviti konjunkciju sa Neptunom. Pokrenućete projekat koji ste planirali u tajnosti i koji bi mogao da vam donese uspon u karijeri. Sekstil Sunca sa Plutonom će vam omogućiti da lako rješavate komplikovane radne zadatke i da se dokažete u svemu gdje vaše radne vještine mogu da doprinesu uspjehu.

Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što vam u trećoj dekadi marta donosi neočekivane finansijske teškoće. Sunce i Merkur ulaze u vaš znak i pojačaće vaše organizacione i rukovodeće sposobnosti. Sekstil Merkura sa Plutonom će 26. marta izoštriti vašu prodornost, sposobnost dijagnostike, preciznost i efikasnost u radu, što će vam donijeti siguran uspjeh, uvećanu zaradu i uspon na više pozicije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, konjunkcija Venere sa Plutonom u prvoj dekadi marta donijeće vam mogućnost da ostvarite jedan važan cilj u saradnji sa emotivnim partnerom. Konjunkcija Venere i Marsa će vam donijeti nešto kvalitetno i novo u vašem odnosu, što će vas zbližiti i probuditi uspavane strasti. Više ćete se zabavljati i poboljšaćete društveni život. Osjećaćete slogu i jedinstvo.

Venera će 19. marta praviti kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati nesuglasice između vas i emotivnog partnera. Oboje ćete imati različite ideje o novitetima i promjenama koje želite u vašem odnosu. Krajem mjeseca će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom i uspjećete da se usaglasite oko međusobnih potreba i želja, što će doprinijeti stabilnim osjećanjima.

Ako ste slobodni, kroz društvene aktivnosti i preko jednog prijatelja ćete u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja će vas privući svojim magnetizmom i snažnom pokretačkom energijom. Simpatije će biti obostrane. Imaćete osjećaj kao da ste najzad upoznali nekoga ko može u svemu da vas prati i ko ima više inicijative od vas.

U drugoj polovini mjeseca će vam postati smetnja to što vaša nove simpatija mnogo vremena provodi da društvom. Krajem mjeseca ćete se odlučiti da započnete vezu.

Stariji Ovnovi će preko poslovnih aktivnosti upoznati osobu koja je vrlo uspješna i uticajna. Prema vama će odmah pokazati otvorene simpatije i odmah nakon toga ćete se bliže upoznati i početi da se privatno viđate. Moguća je i veza.

Zdravlje. Prva dekada marta vam donosi stabilno zdravlje. Merkur će 10. marta ući u znak Riba što će da oslabi vaš imunitet, ali kako će u ostatku mjeseca Merkur praviti povoljne aspekte sa drugim planetama i imaće dobru podršku, to vam neće donijeti zdravstvene smetnje. Bićete jedino podložni prolaznoj prehladi i slaboj cirkulaciji. Potrebno vam je više odmora.

Hrana. Vaša ishrana treba da sadrži namirnice bogate antioksidansima. Uglavnom jedite voće i povrće u većim količinama. Od voća uzimajte suvo grožđe i suve šljive, zatim avokado, narandže, kivi, banane i jabuke. Od povrća vam se preporučuje špinat, brokula, grah, krompir i bijeli luk. Uzimajte još integralne žitarice i orahe. Pijte zeleni čaj. Od začina koristite cimet.

Srećni brojevi. 7, 13, 18, 21, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info