Lav: Mjesečni horoskop za MART 2022. godine

0

Posao. Mars i Venera će 03. marta praviti konjunkciju sa Plutonom i donijeće vam mogućnost da se premjestite na bolje radno mjesto. Bićete u prilici da pokrenete nove usluge koje će vam privući više klijenata i donijeti vam uvećanu zaradu. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom će vam omogućiti da pokrenete nove izvore za finansiranje i poboljšaće vaš platni promet, što će pozitivno uticati na uvećanje salda na vašem računu. Bićete u mogućnosti da sklopite nove finansijske ugovore koji će se pokazati dobitnom kombinacijom u budućnosti.

Mars i Venera će 06. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam otvoriti mogućnosti da započnete bar jedno poslovno partnerstvo. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gdje je slab i u izgonu, što vas upozorava da obratite pažnju na moguće propuste u planiranju i organizovanju važnih finansijskih transakcija. Zahvaljujući konjunkciju Sunca sa Neptunom, uspjećete da uvidite eventualne propuste i izbjegnete teškoće. Nemojte ulaziti u rizike.

Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna. Vaše napore i planove ćete usmjeriti ka dobijanju podrške za projekte koje planirate da pokrenete uskoro. Neophodna vam je saradnja sa osobama na visokom položaju, kao i dobijanje administrativnih dozvola koje izdaju nadležna ministarstva i druge državne ustanove.

Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što će vam donijeti neslaganja sa poslovnim partnerima u pogledu novih metoda rada i vaših ideja kako biste trebali da pristupate realizaciji zajedničkih radnih zadataka. Nailazićete na teškoće u odnosima sa nadređenima i u oblastima javnosti. Konjunkcija Venere sa Saturnom će vam krajem mjeseca omogućiti da pokrenete jedan veliki posao.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta donijeće vam dobro razumijevanje sa partnerom. Razgovaraćete o novim zajedničkim planovima. Najviše će vas zanimati kako da uvećate zajednički budžet. Oboje ćete imati zanimljive ideje u vezi toga. Sve na šta se zajedničkim snagama usmjerite i gdje pokažete inicijativu, uspjećete da ostvarite.

Druga polovina marta donosi vam različite poglede na jedan zajednički cilj, što će izazvati napetost i nesuglasice. Pružiće vam se mogućnost da otputujete zajedno na mjesto koje bi vam oboma prijalo i to će vam omogućiti da se opustite i da nađete rješenje u vezi onoga gdje niste mogli da se složite. Krajem marta ćete ostvariti stabilnost i mir u vašem odnosu.

Ako ste slobodni, konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta donijeće vam poznanstvo sa osobom koja je društvena i u toku sa aktuelnim trendovima. Otkrićete kako imate slična shvatanja i odlično ćete se razumjeti. Počećete da se viđate i da zajedno izlazite.

Pojaviće se obostrane emocije u drugoj polovini marta, ali ćete i vi i vaša simpatija biti nesigurni da li želite da uđete u vezu ili vam odgovara slobodna varijanta. Do kraja mjeseca ćete se odlučiti da započnete vezu koja će biti ozbiljna.

Nešto stariji Lavovi će više nego obično učestvovati u društvenim aktivnostima gdje će upoznati osobu sličnih shvatanja sa kojom će početi privatno da se viđaju. Do kraja mjeseca ćete se dobro upoznati i bićete spremni da započnete novu vezu.

Zdravlje. Prva polovina marta vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Potrebno vam je da se često izlazite u prirodu i da izbjegavate gradsku gužvu i zagađen vazduh kad god ste u prilici. U drugoj polovini marta ćete biti pojačano osjetljivi na stres. To će vam donositi povremene psihosomatske smetnje. Biće vam osjetljivi zglobovi. Potrebne su vam vježbe za leđa i vrat.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice za jačanje imuniteta. Od povrća jedite mrkvu, krompir, bundevu, paradajz, cveklu, crveni kupus, crvenu papriku i crveni luk. Od voća jedite jabuke, narandže, urme i suvo grožđe. Ribu pripremajte često. Meso jedite umjereno. Pojačajte unos orašastih plodova, kurkume, đumbira i selena. Pijte zeleni čaj.

Srećni brojevi. 5, 12, 17, 20, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info