Bik: Mjesečni horoskop za MART 2022. godine

0

Posao. Merkur će 02. marta praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju posla i karijere i pružiće vam mogućnosti da pokrenete jedan veliki projekat koji vam može donijeti napredak u karijeri.

Mars i Venera će 06. marta ući u znak Vodolije i vaše polje posla gdje će praviti konjunkciju. Ući ćete u novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati izuzetno korisno, jer će vam otvoriti mnoga nova vrata u poslu kao i mogućnosti za napredak u karijeri. Može se dogoditi da promijenite radno mjesto ili da budete unaprijeđeni. Svakako vas očekuju poboljšanja i nešto kvalitetno i novo u poslu.

Merkur će 10. marta ući u znak Riba i započećete da planirate jedan važan projekat u tajnosti i u saradnji sa investitorima koji su za to zainteresovani. Sunce će 13. marta praviti konjunkciju sa Neptunom i donijeće vam dobar osjećaj za unapređenje saradnje. Biće vam jasno šta vam je potrebno kako biste uklonili smetnje u odnosima sa saradnicima i ostvarili kvalitetniju koordinaciju u zajedničkom radu.

Venera i Mars će u drugoj polovini marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane teškoće u razvoju novih projekata i novih radnih zadataka. Vaš pokušaj da koristite nove ideje i metode nailaziće na prepreke. Suočavaćete se sa izazovima koji su za vas novi i neplanirani, što će vas činiti ishitrenima i brzopletima pa možete da načinite grešku i prouzrokujete zastoje u radu.

Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna otvara vam mogućnost da započnete da planirate nove projekte u tajnosti. Krajem mjeseca će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom i donijeće vam dobar osjećaj za praktična rješenja kojima ćete uspjeti da prevaziđete nedavne prepreke i izazove. Vaši projekti će vam donijeti stabilnu zaradu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta donosi vam potpuno slaganje sa voljenom osobom u pogledu zajedničkih planova i ciljeva. Poboljšaćete komunikaciju i u svemu ćete se dobro razumjeti. Vaše strasti će se probuditi i pokrenuti vas na zajedničke aktivnosti koje će vas ispuniti zadovoljstvom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.

Kvadrat Marsa sa Uranom, u drugoj polovini marta, donijeće vam iznenadne i neočekivane nesuglasice u pogledu nečega što vam je oboma u početku djelovalo kao dobra ideja. Sada ćete odjednom zauzeti različita mišljenja o tome i mogući su sukobi i svađe, jer ni vi ni vaš partner nećete htjeti da popustite i promijenite vaše stavove. To će unijeti napetost u vaš odnos.

Ako ste slobodni, konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta donijeće vam poznanstvo sa osobom sa kojom ćete doživjeti snažnu obostranu privlačnost i zaljubljenost. Osjećaćete se kao da ste pronašli srodnu dušu. Ubrzo nakon što se upoznate ući ćete u intimne odnose.

Vaš novi partner donijeće vam nova iskustva u ljubavi i bićete srećni. U trećoj dekadi marta odjednom ćete uvidjeti da između vas postoje neke razlike koje će predstavljati ozbiljnu smetnju nastavku vaše emotivne veze.

Stariji Bikovi će u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja je originalna i privlačna i sa kojom će postati bliski i intimni mnogo brže nego što će moći da očekuju. Vaša sreća će trajati kratko, jer ćete u trećoj dekadi mjeseca biti razočarani.

Zdravlje. Početak marta vam donosi jak imunitet i stabilno zdravlje. Pronaći ćete nove metode za brigu o vašem zdravlju, uvešćete novi način zdrave ishrane i svakodnevne fizičke vježbe. U drugoj polovini marta ćete biti osjetljivi na stres zbog kvadrata Venere sa Uranom, a to će vas činiti podložnima psihosomatskim smetnjama. Do kraja mjeseca imaćete stabilno zdravlje.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vlaknima. Od povrća uzimajte grah, artičoku, kukuzruz, brokulu i grašak. Od žitarica jedite zobene žitarice, čia sjemenke i lanene sjemenke. Od povrća uzimajte suve šljive, jabuke, kruške i avokado. Kao dodatak jelima jedite badem i crnu čokoladu. Meso, mliječne proizvode i hljeb jedite umjereno.

Srećni brojevi. 2, 7, 11, 16, 20.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info