Orsay: 5 najmodernijih haljina ove zime

0

Jedno je sigurno: haljina je komad garderobe koji veoma rado nosimo tokom svih sezona, a kako biste i tokom zime imale privlačan i moderan stajling pobrinuo se modni brend Orsay.

Haljina A kroja


Uvijek odlična opcija, haljina A kroja jedan je od onih modela koje možete nositi gotovo u svim prilikama. Tokom zimske sezone biraćemo haljine A kroja koje su skrojene od toplijih materijala, a upravo takva je ova prekrasna Orsay haljina koja, sigurno, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dostupna je u tri boje (krem, siva i blijedo ružičasta), a vi birajte onu koja odgovara vašim preferencijama.

Rebrasti dezen


Rebrasti dezen već par sezona jedan je od vodećih trendova, a situacija se ne mijenja ni ove sezone. Možete ga pronaći gotovo na svim komadima garderobe, a haljine svakako nisu izuzetak. Ova prekrasna Orsay haljina dovešće vas u centar pažnje, gdje god se pojavite, a sigurno će vam razvedriti i najtmurniji zimski dan.

Mala crna haljina


O njoj se tako mnogo zna, ali ona nas jednostavno ne prestaje oduševljavati, jer je mala crna haljina komad garderobe koji jednostavno morate imati u svom modnom repertoaru. Haljina koju bi svaka žena trebalo da ima, veoma lako se može stilizovati, a ako birate ovu Orsay malu crnu haljinu, taj posao postaje još i lakši, imajući u vidu da je riječ o dezeniranom modelu.

Džemper haljina


Tokom zimske sezone, jedna od najpopularnijih haljina je džemper haljina ili pletena haljina. Veoma dobro će vam doći tokom hladnih zimskih dana, a u zavisnosti od modela, možete je nositi u svim prilikama. Ukoliko vam je cilj da vam bude što ugodnije, onda je Orsay pletena haljina sa rol kragnom ili visokom kragnom jedna od najboljih opcija za hladne zimske dane.

Plisirana haljina


Pravi klasik – plisirana haljina još je jedan od trendova koji su se vratili na velika vrata prije par sezona, a njena popularnost ne jenjava. Ovo je još modernija verzija popularne plisirke, jer je plisiran samo njen donji dio, odnosno suknja, a nešto više postavljen struk čini ovu Orsay haljinu idealnim izborom i za nešto niže dame – pomoći će vam da vizuelno izgledate više pa čak i vitkije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info