Vaga: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2022. godine

0

Posao. Merkur će 04 februara krenuti direktno i omogućiće vam da počnete da polako i sigurno nadoknađujete odložene radne zadatke i one koji su bili u zastoju u prethodnom periodu zbog nepovoljnih i otežanih okolnosti i nedostatka sredstava.

Najveći dio prolongiranih rokova ćete uspjeti da dovršite i izaći ćete iz zaostatka. Obratite posebnu pažnju na neophodan servis sredstava za rad koja su vam neophodna i primarna u poslu. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da poboljšate promet vaših usluga. Mars će 08. februara praviti trigon sa Uranom i činiće vas izuzetno efikasnim u pronalaženju i primjeni načina da ostvarite uvećani obrt novca.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i pokrenuće vas da u svom načinu obavljanja radnih zadataka koristite nove metode rada i da pokažete svoju kreativnost i organizacione sposobnosti. Konjunkcija Venere sa Marsom otvoriće vam mogućnosti da započnete nešto u sopstvenoj režiji.

Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom, što će vam donijeti neočekivane pogodnosti da ostvarite veliku zaradu kroz program usluga koji ste prethodno dobro razradili. Isplatiće vam se višestruko ono što ste uložili u aktuelne projekte. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom u trećoj dekadi februara će vam olakšati da sve obaveze dovršite u predviđeno vrijeme. Bićete precizni i efikasni.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi februara omogućiće vam da pružite više pažnje članovima porodice i da se potrudite da zajedno sa voljenom osobom poboljšate uslove života u vašem domu. Unijećete nešto novo u vašu emotivnu vezu što će nadoknaditi ono što vam je nedostajalo i donijeće vam više bliskosti. Uvećaćete i zajedničke finansije i imovinu.

Konjunkcija Venere sa Marsom 16. februara omogućiće vam da postignete stabilnost u odnosu sa voljenom osobom, da uneste više strasti i sklada i da pokrenete zajedničke aktivnosti koje bi vas vodile ka ostvarenju dugoročnih zajedničkih ciljeva. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom će vam omogućiti da postignete sve što vam bude potrebno u vašem odnosu.

Ako ste slobodni, februar će vam biti dosta povoljno postavljen za ulazak u novu emotivnu vezu, a svakako ćete upoznati jednog ili dva ozbiljna kandidata koji će vas privući, kako svojim izgledom, tako i osobinama.

Najvažnija će biti konjunkcija Venere sa Marsom sredinom mjeseca, jer će vam donijeti poznanstvo sa osobom koja se uklapa u vaša očekivanja i sa kojom ćete imati obostranu zaljubljenost. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose, a odmah potom i u vezu. Osjećaćete duboku privrženost.

Starije Vage će tragati za ozbiljnom vezom i sa osobom koja je spremna za zajednički život i porodicu. Upoznaćete nekoga ko je razveden i kome je potreban životni partner jednako koliko i vama. Imaće osobine koje su vam važne.

Zdravlje. Vaša kondicija će biti iznad prosjeka, jer ćete se kretati više nego obično i praktikovaćete svakodnevne fizičke vježbe kao i neki od sistema psihofizičke relaksacije. To će doprinijeti da vaš imunitet ojača i dovešćete svoje zdravlje u stabilno stanje. Važno je da ne pretjerujete u jelu, piću i drugim životnim zadovoljstvima i da se redovno odmarate. Izbjegavajte stres.

Hrana. Prijalo bi vam da tokom februara praktikujete dijetalnu ishranu. Od povrća jedite zelenu salatu, krastavac, kiseli kupus, papriku, špinat, mrkvu i brokulu. Orašasti plodovi su vam važni u ishrani pa uzimajte orahe, suncokretove sjemenke i bademe. Jedite morsku ribu, grilovano meso i jaja. Izbjegavajte sve vrste mliječnih proizvoda, slatkiše, hljeb i peciva.

Srećni brojevi. 4, 9, 16, 18, 23.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info