Blizanci: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2022. godine

0

Posao. Merkur će krenuti direktno 04. februara i olakšaće vam rješavanje finansijskih teškoća na koje ste nailazili u proteklom periodu. Biće vam lakše da naplatite vaša potraživanja i pokrijete dugovanja. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate obrt novca i počećete da pravite nove finansijske planove. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam donijeti napredak u razvoju prioritetnih i velikih projekata. Uspjećete da obezbijedite neophodna sredstva, bićete vješti u prevazilaženju prepreka i pružiće vam se mogućnost da ostvarite uspjeh koji će vam obezbijediti napredak u karijeri i bolje radne pozicije.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam donijeti važnu podršku koja obuhvata stručnu i finansijsku pomoć od osoba na visokom položaju, velikih preduzeća i državnih institucija. Započećete saradnju sa inostranim partnerom. Mars će 08. februara praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam uspješno ostvarenje ideje koja će vam obezbijediti bolju zaradu i efikasniji platni promet. Naći ćete način da prevaziđete brojne prepreke koje su vam pravile smetnje u poslu i saradnji.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i počećete da planirate uvođenje novih tehnologija i metoda rada u vaš posao. Konjunkcija Venere sa Marsom će vam obezbijediti početak plodne saradnje, pokretanje novih usluga i kreativnog projekta koji će vam donijeti očekivanu zaradu. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom i obezbijediće vam ostvarenje plodne ideje koja će vam donijeti uspon u karijeri.

Mars i Venera će u trećoj dekadi februara praviti sekstil sa Neptunom, što će vam dati odličan osjećaj za dobitne poteze i za uspješne investicije. Steći ćete dragocjena iskustva, poboljšati radne vještine, ispoljiti autoritet i zauzeti višu radnu poziciju.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Mars će u prvoj dekadi februara praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Sa voljenom osobom ćete se slagati u vezi zajedničkih ciljeva i u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Imaćete više vremena za intimne trenutke i unijećete više strasti u vaš odnos, što će vam omogućiti da budete bliski i da jedno drugom pružate potrebne podsticaje.

Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom i omogućiće vam da u vaš odnos sa partnerom unesete nešto novo što će vam donijeti poboljšanja i mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom će vam donijeti više emocionalne otvorenosti i topline. Imaćete bolji osjećaj za potrebe voljene osobe i ispunićete joj jednu želju.

Ako ste slobodni, prva dekada februara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi strasti i koja će ispunjavati vaše trenutno visoke kriterijume i očekivanja u ljubavi. Vaša nova simpatija će pokazivati osjećaj za kulturu, ophodiće se prema vama sa pažnjom i razumijevanjem.

Posjedovaće ambiciju, stabilan karakter i inteligenciju, što će vam izuzetno prijati. Često ćete se viđati i voditi zanimljive razgovore. U drugoj polovini mjeseca ćete spontano započeti skladnu vezu.

Stariji Blizanci će preko poslovne saradnje upoznati osobu sa kojom će otkriti slična interesovanja i ubrzo će početi da se viđaju privatno, izvan posla. Između vas dvoje će doći do obostranih osjećanja i do kraja mjeseca ćete biti spremni za vezu.

Zdravlje. Povoljni aspekti Marsa, koji vlada vašim poljem ljubavi, sa Jupiterom i Uranom vam u prvoj polovini februara donose jak i stabilan imunitet, kao i ideje kako da vaše zdravlje održavate stabilnim kroz nove metode zdravog života i ishrane. Bićete otporni na stres. U drugoj polovini februara ćete biti puni snage i praktikovaćete svakodnevne fizičke vježbe i aktivnosti.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima. Za doručak vam se preporučuje jogurt, tvrdi sirevi, integralni hljeb, jaja i šunka. Za glavni obrok jedite više mesa, kao što je piletina i ćuretina, kao i morska riba, uz rižu. Od voća jedite jabuke, ananas i sušeno voće poput urme. Od povrća jedite soju, grašak, špinat, krompir i brokulu.

Srećni brojevi. 3, 7, 14, 18, 22.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info