Strijelac: Godišnji horoskop za 2022. godinu

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Januar ćete prespavati, kukati kako ste tanki sa finansijama i uglavnom se rekreativno baviti poslom. Međutim, već od februara i tokom većeg dijela proljeća ulazite u fazu da želite nešto da promijenite ODMAH, jer će pritisak okolnosti i obaveza biti prilično težak za iznijeti. Uostalom, već odavno se ne osjećate baš dobro u onome što radite i shvatate da vam je promjena neophodna.

Neki od vas će se odlučiti za pokretanje privatnog posla. Ako to radite, napravite dobar plan, istražite tržište i ne jurcajte – Saturn u vašem polju komunikacije, dogovora, mentalnih aktivnosti već prilično dugo vas uči da se ništa ne dešava i ne rješava preko noći već mora postepeno, kroz trud i čekanje pravog trenutka. Maj i juni bi se mogli pokazati kao pravo vrijeme za tako nešto.

Uglavnom korektno poslovno funkcionisanje do jeseni, tačnije do oktobra mjeseca, a onda kreće pravi ringišpil za vas. Previše svega, samo mira i normalnog poslovnog funkcionisanja premalo. Vodite računa tada o komunikaciji, sopstvenoj impulsivnosti.

Ljubav. Jupiter, vladar vašeg znaka ulazi u Ribe – polje koje predstavlja vašu porodicu, stambeni prostor, stabilnost, korijen. Pa će se tako kod pripadnika vašeg znaka aktivirati ulaganja u stambeni prostor, proširenje stambenog prostora, kupovina stana, ali i „proširenje“ porodice kroz nove članove. Roditelji vam mogu imati zdravstvenih teškoća, pogotovo na proljeće 2022. godine.

Neki Strijelci, koji su u emotivnim vezama, baš u ovoj godini će donijeti odluku o zajedničkom životu, braku, potomstvu. Međutim, da ne bude da je sve baš tako jednostavno (a nije), ova godina vam donosi i povećanje izdataka i troškova za članove porodice i za stambeni prostor, donosi vam da će vam bavljenje porodicom i porodičnim odnosima odvlačiti dobar dio energije i možda vas ometati u nekim drugim sektorima.

Takođe, u partnerskim odnosima će biti dosta izazova i komplikacija tokom 2022. godine i to posebno početkom godine do polovine februara, onda tokom maja mjeseca, tokom septembra i posebno u periodu od polovine oktobra pa sve do kraja godine.

U ovim periodima odnos i komunikacija sa voljenom osobom će biti komplikovaniji nego inače, a posebno je napet taj jesenji termin (koji će se protegnuti jednim dijelom i na 2023. godinu), jer će tada Mars, planeta akcije, ali i verbalne agresije, biti šest mjeseci u vašem polju partnerstava.

Slobodni Strijelci, vama Jupiter u polju doma baš i neće prijati za ljubavne „akcije“. Štaviše, možete se „usjediti“ kod kuće, trošiti… I jesti. Eventualno preko društvenih mreža mogu postojati neki kontakti, ali to se vrlo lako može pokazati kao zaluđivanje i previše očekivanja.

Međutim, od proljećnih mjeseci isti taj Jupiter aktivira vaše polje ljubavi i sve do jeseni 2022. godine imaćete jedan prilično vruć period za flertovanje i emocije. A na jesen, ulazite u retro fazon i očekujte bivše partnere i poznanike.

Zdravlje. Tokom proljeća i u jesenjem periodu ćete biti dosta osjetljivi. Možete imati problema sa imunitetom, ali i sa stomakom (regulišite više tu ishranu i uvedite se u red), kao i sa pritiskom i lošijom cirkulacijom, nervima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info