Rak: Godišnji horoskop za 2022. godinu

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Tranzit Jupitera kroz znak Riba aktivira vaše polje inostranstva, putovanja, planova, obrazovanja i učenja, takozvano sudbinsko polje. U godini ste u kojoj trebate da pustite ustaljena razmišljanja, možda i ustaljene poslove i date sebi priliku za nešto novo, usudite se da napravite iskorak.

Vaš finansijski segment je već prilično dugo pod pritiskom, a slično stanje će se nastaviti i početkom godine. Moguće je da će vam i ovo dati taj konačni podsticaj koji vam je potreban da iskoračite iz „sigurne zone“ i usudite se na velike promjene. Tokom cijele prve polovine godine rješavaćete sva pitanja vezana za poslovni segment i napraviti solidnu osnovu da možete da se opustite i odmorite tokom ljeta.

Jesen 2022. godine, tačnije period od septembra, znatno popravlja vašu materijalnu situaciju i donosi vam prave rezultate svega što ste uložili u posao. Decembar može biti nešto komplikovaniji, najprije zbog velikog broja obaveza, ali i zbog loših odnosa u poslovnom okruženju. Tokom cijele 2022. godine očekujte veliku pomoć od strane prijatelja.

Ljubav. Slika ulaska u 2022. godinu govori da je pred Rakovima period u kojem je potrebno napraviti velike promjene u emotivnim odnosima. Ovo je na neki način sudbinska godina za vas ukoliko ste u paru i u njoj će se „odlučiti“ na koju stranu idete – da li podižete odnos na viši nivo, da li partner i vi zaista delite bliskost i intimu ili ste jedno sa drugim zbog navika i nekog tipa sigurnosti, možda i finansijske.

Odnosi u kojima postoji neki vid trpljenja imaće par „prelomnih“ trenutaka u 2022. godini. To je period do ulaska u proljeće, avgust i novembar mjesec. Neki odnosi u ovim periodima mogu prestati da postoje, a oni koji budu našli snagu da naprave neophodne promjene nastavljaju dalje, ovog puta osnaženi i stabilniji. Ovo je i godina dubljeg vezivanja i spajanja pa će period od proljeća do jeseni pokrenuti mnoge parove na zajednički život, ulazak u brak i planiranje porodice.

Preporuka za Rakove jeste da ne ostavljaju neriješena pitanja i ne guraju stvari „pod tepih“ kada su njihova partnerstva u pitanju, jer sve ono što budete potisnuli ili prećutali doći će na dnevni red u novembru, a tada može donijeti veći problem u odnosu.

Slobodni Rakovi, period do marta potencira na prošlosti. Mogući su „povratnici“ ali i počeci odnosa u kojima postoji razlika u godinama, statusu, udaljenost, zauzetost. Ovo je na neki način sudbinski period za vas, jer će vam se pojavljivati osobe koje nose važne životne lekcije za vas.

U suštini, cjelokupna godina je takva. Rakovi uče o ljubavi na komplikovaniji način, ali istovremeno uče i da se suoče sa sopstvenim strahovima kada je prepuštanje u pitanju. April može donijeti novu, veliku ljubav u vaš život, možda i nekog ko ne živi blizu vas, možda i tajnu priču. Juli i avgust su takođe vrlo intenzivni, ovo je period kada blistate i privlačite udvarače. Posljednja tri mjeseca 2022. godine aktiviraju ponovo prošlost i ljubavnu karmu.

Zdravlje. Promjenjivo zdravlje tokom ove godine. Stres i promjene kojima ste izloženi mogu se odraziti i na mentalno i na fizičko zdravlje. Osjetljiv je stomak, mogući su problemi sa žlijezdama i hormonima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info