Ovan: Godišnji horoskop za 2022. godinu

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Poslovno, u ovoj godini će se smjenjivati faze planova, povlačenja ili čak blokiranosti sa fazama brzog napredovanja, razvoja, velikog priliva energije da zakoračite i pokrenete nešto novo. Dokle god Jupiter bude u vašem prirodnom dvanaestom polju, te uzlete kojima težite teško ćete moći da ostvarite.

Do sredine proljeća više je aktuelno planiranje i pripremanje za drugačiji način funkcionisanja, nove poslovne početke. Znači, do proljeća imamo period istraživanja, priprema, kreativnosti, razmišljanja, a od proljeća – odgovornosti, noviteta, razvoja, velikih poslovnih aktivnosti koje su povezane sa brzim napredovanjem i promjenama.

Jesen 2022. godine je posebno aktivna za vas. To je period u kojem može izgledati kao da imate premalo vremena za sve ono što je potrebno obaviti, pogotovo što tada postoji mogućnost da preuzmete previše obaveza na sebe ili da aktivirate dodatno poslovno angažovanje. Po pitanju finansija – godina koja nosi velike mogućnosti za zaradu, ali će troškovi sve vrijeme „pratiti u stopu“.

Ljubav. Jupiter u polju tajni, neaktivnosti, pasivnosti, blokiranosti – baš i nije savršen podsticaj za kvalitetan odnos sa voljenom osobom. Odnos će imati svoje uspone i padove naglašeno sve do početka proljeća.

Od tada, a pogotovo od trenutka kada Jupiter uđe u vaše polje ličnosti početkom maja, ulazite u drugačiju fazu sa emotivnim partnerom – fazu razrješenja, pokreta, zaključaka – što kod nekih parova može rezultovati čak i brzinskom odlukom o početku zajedničkog života ili ulaska u brak, a u postojećim vezama može donijeti nova, zanimljiva zajednička iskustva i olakšanu komunikaciju.

Ono na šta treba skrenuti pažnju zauzetim Ovnovima jeste baš taj period do maja, kada postoji ozbiljan potencijal za ulazak u tajnu emotivnu priču koja bi mogla poremetiti mnoge vaše planove i donijeti vam prilično velike komplikacije sa voljenom osobom. Takođe, sredina ljetnjeg perioda, kao i jesen 2022. godine mogu biti vrijeme kada ćete partner i vi imati naglašenu tenziju i problem u komunikaciji. Sa manje nervoze, ovo će se dati prevazići.

Slobodni Ovnovi, ako želite maksimalno da olakšate sebi, bolje preskočite prvi kvartal 2022. godine. Odnosi koji budu tada pokrenuti nose jedan lijep potencijal za probleme, komplikovanje sopstvenog života, trzavice. Svjesni smo da ne možemo birati koga ćemo i kada zavoljeti, ali ako ikako bude u vašoj moći – preskočite ovaj period.

Od pred kraj aprila – potpuno drugačija priča. Osobe koje vam tada uđu u život donose lepršavost, velike strasti, uživanje i jedan dašak impulsivnosti pa neće biti čudno ni ako brzinski donesete odluku o zajedničkom životu. Takođe – avgust, oktobar i decembar su isto odlični mjeseci za započinjanje novih emotivnih priča. Prošlost će tokom ove godine imati mali uticaj na vas – možda u prvih par mjeseci godine i od oktobra do kraja 2022. godine.

Zdravlje. Period do proljeća može donijeti pojačane probleme sa virusnim i bakteriološkim infekcijama, osjetljivim sinusima i prehladama. Jesen – mogućnost povreda, potreba za oprezom u saobraćaju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info