Strijelac: Mjesečni horoskop za JANUAR 2022. godine

0

Posao. Merkur će 02. januara ući u znak Vodolije i započećete da planirate predstojeće radne obaveze i pokrenućete pregovore oko novih projekata. Najviše pažnje ćete posvetiti organizaciji prioritetnih radnih zadataka i održavaćete česte poslovne sastanke. Primijenićete nove ideje i metode u vašem radu koje će donijeti očekivane rezultate.

Venera će praviti sekstil sa Neptunom i donijeće vam dobar osećaj za upravljanje finansijama, što će uvećati saldo na vašem računu. Bićete u mogućnosti da nabavite nova sredstva za rad. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem omogućiće vam da jedan dio novca usmjerite u investicije koje ste stavili na čekanje zbog ranijih nepovoljnih okolnosti. Za početak ćete investirati samo dio predviđene sume i sačekaćete da se situacija postavi povoljnije.

Mars će 11. januara praviti kvadrat sa Neptunom, što će dovesti do teškoća u odnosima sa naređenima i zbog čega ćete neke obaveze i rokove biti primorani da odložite. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno i doći će do zastoja u pregovorima oko novih projekata. Suočavaćete se sa kašnjenjem.

Sunce će ući u znak Vodolije 20. januara i omogućiće vam da poboljšate odnose sa nadređenima i dobijete njihovo povjerenje kao i bolje pozicije ili odgovornije zadatke. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem pomoći će vam da uvidite propuste u planovima i organizacionom dijelu posla, nakon čega ćete uspjeti da većim dijelom nadoknadite ono što ste u ranijem periodu bili primorani da odložite, a to se najviše odnosi na pregovore koji su u zastoju.

Mars će 24. januara ući u znak Jarca i usmjeriće vaše napore u poboljšanje finansija i akcije u tom pravcu poput novih investicija u radnu opremu. Venera će krenuti direktno 29. januara i bićete u mogućnosti da ostvarujete više finansijske stabilnosti i imate bolji profit.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulaskom Merkura u znak Vodolije, od 02. januara, imaćete nove ideje kako da vašu emotivnu vezu poboljšate i šta vam je potrebno kako biste ostvarili stabilnost u odnosima sa partnerom. Pokazaćete inicijativu i mnogo više nego obično ćete razgovarati sa partnerom o međusobnim potrebama. Planiraćete nove zajedničke ciljeve i u svemu ćete se dobro razumjeti.

Merkur će 14. januara krenuti retrogradno i prouzrokovaće nesporazume, nejasnoće i teškoće u komunikaciji između vas i voljene osobe. Dogovori oko zajedničkih ciljeva će ući u fazu zastoja, jer ni vama ni vašem partneru neće biti jasno šta želite i šta su vam prioriteti u vašoj vezi. Na sreću, to neće izazvati svađe, već će vam biti teže da se međusobno uskladite.

Ako ste slobodni, početkom januara ćete upoznati osobu koja je originalna u svom nastupu, koja se razlikuje od većine ljudi koje poznajete svojim idejama, pogledima na svijet i svojom inteligencijom. Sve ovo će vas privući i za kratko vrijeme ćete se zbližiti sa vašom novom simpatijom.

Sredinom januara ćete početi manje da se viđate, a više da budete u kontaktu preko društvenih mreža. Mada ćete željeti da uđete u vezu, prvo ćete željeti da se uvjerite da li je vaša simpatija zaista ono za šta se izdaje.

Nešto stariji Strijelci će preko društvenih aktivnosti upoznati osobu sa kojom će imati brojne zajedničke teme oko kojih će spontano započeti česte razgovore, a nakon toga i intimna viđanja. Emotivno zbližavanje će biti sporo, ali ipak dostižno.

Zdravlje. Tokom januara bićete osjetljivog zdravlja pa vam se preporučuje da koristite preventivne mjere, kao što je vođenje zdravog života, pravilna ishrana, redovan odmor i svakodnevna šetnja i rekreativne fizičke aktivnosti.

Osim što možete biti podložni lakšoj upali grla i prehladi, ozbiljnije zdravstvene smetnje nećete imati. Krajem januara će vam ojačati imunitet.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima i vitaminima. Za doručak možete pripremati jaja sa puterom, integralnim hljebom i jogurtom.

Od povrća će vam prijati soja, grašak, špinat, sočivo, prokelj i krompir. Od mesa jedite piletinu i ribu, sa dodatkom riže i maslina. Od voća jedite jabuke, urme i sušeno voće.

Srećni brojevi. 6, 14, 19, 22, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info