Ribe: Mjesečni horoskop za JANUAR 2022. godine

0

Posao. Merkur će 02. januara ući u znak Vodolije i pokrenuće vas da razrađujete nove ideje o bržem i efikasnijem razvoju vaših projekata, kao i da planirate u tajnosti pokretanje novih projekata koji bi mogli da vam donesu napredak u karijeri i pomognu vam da preteknete konkurenciju i ostvarite stabilne pozicije na tržištu. Venera će praviti sekstil sa Neptunom i donijeće vam dobar osjećaj za saradnju.

Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem će vam pomoći da obnovite saradnju sa jednom osobom na visokom položaju, koju ste bili primorani da obustavite u proteklom periodu zbog raznih prepreka i teškoća. Mars će 11. januara praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće nesporazume sa naređenima. Bićete skloni da donosite pogrešne odluke i da nejasno sagledavate vaše mogućnosti, što vam može nanijeti štetu i gubitke. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno i izazvaće kašnjenje u rokovima i nesporazume sa saradnicima.

Sunce će ući u znak Vodolije 20. januara i bićete u mogućnosti da obavite važne razgovore sa osobom koja bi mogla da vam pruži stručnu pomoć ili mišljenje o projektu na kome radite. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i dobićete na uvid od vašeg nadređenog ili osobe koja vam je mentor gdje ste napravili propuste u planiranju i pripremama. Nakon toga ćete moći da otklonite smetnje i nadoknadite obaveze koje su bile u zastoju.

Mars će ući u znak Jarca 24. januara i usmjerićete vaše napore u timski rad i poboljšanje saradnje. Nadređeni će vas postaviti za vođu tima ili jednog sektora. Venera će 29. januara krenuti direktno što će vam omogućiti da obnovite saradničke odnose koji su bili u prekidu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Merkura u znak Vodolije, na početku januara, omogućiće vam da provodite više vremena sa voljenom osobom i da imate više intimnih trenutaka. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem će vas pokrenuti da poboljšate društveni život i da sa partnerom počnete da izlazite na mjesta za zabavu, u pozorište i na društvene manifestacije, što vam je nedostajalo.

Merkur će krenuti retrogradno 14. januara, što će dovesti do nesuglasica između vas i partnera, jer se nećete razumjeti oko zajedničkih potreba i želja. Počećete da se povlačite u sebe. U trećoj dekadi januara će Merkur praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem pa ćete prevazići nesporazume i bićete otvoreniji prema partneru. Povjerićete mu vaše brige.

Ako ste slobodni, početak januara vam donosi susret sa osobom sa kojom ste nekada bili bliski i intimni. Susret će probuditi nekadašnja osjećanja i strasti i nećete moći da odolite jedno drugom. Obnovićete intimne odnose, sastajaćete se i viđati u tajnosti.

Od polovine januara ćete početi da se hladite, jer ćete se prisjetiti nekih scena iz prošlosti dok ste bili u vezi i imaćete utisak da nešto od toga počinje da se ponavlja. U trećoj dekadi januara ćete uspjeti da riješite neslaganja i nastavićete vezu neometano.

Nešto starije Ribe će započeti intenzivni kontakt sa povremenim viđanjima sa osobom u koju su bile zaljubljene nekada, a sa kojom duže vrijeme nisu bile u kontaktu. Postoje izgledi da obnovite vezu i da ovog puta budete zadovoljni i ispunjeni.

Zdravlje. Vaša briga o zdravlju će biti vidljiva tokom januara. Praktikovaćete fizičke vježbe i svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Bavićete se šetnjom, boravićete kad god možete na čistom vazduhu i u prirodi.

Zdravo ćete se hraniti i redovno ćete se odmarati. Bavljenje jogom ili nekom tehnikom meditacije će ojačati vašu otpornost na stres. Bićete u dobroj kondiciji.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže minimum ugljenih hidrata. Prijaće vam dijetalna ishrana. Možete svakodnevno da pripremate jaja za doručak.

Za glavni obrok možete da jedete sve vrste mesa kao i prerađevine od mesa, kao i ribu, posebno morsku. Od povrća jedite kupus, karfiol i brokulu. Izbjegavajte hljeb, mliječne proizvode i slatkiše.

Srećni brojevi. 2, 6, 10, 17, 21.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info