Rak: Mjesečni horoskop za JANUAR 2022. godine

0

Posao. Merkur će 02. januara ući u znak Vodolije i odmah na početku nove radne godine ćete početi da planirate način da poboljšate platni promet i uvećate vašu zaradu. Venera će 09. januara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da uvidite šta je dovelo do odlaganja pokretanja partnerstva sa osobom koja je na visokom položaju. Pokrenućete se da uklonite smetnje i pripremite sve što je neophodno da biste uspjeli da pokrenete zajednički projekat.

Mars će 11. januara praviti kvadrat sa Neptunom, što će dovesti do izostanka očekivane stručne i finansijske podrške koju je trebalo da dobijete za pokretanje nove ponude u oblasti usluga. Uzrok će biti u nejasno definisanim stavkama kako i za šta bi se tražena sredstva koristila. Merkur će krenuti retrogradno 14. januara i prouzrokovaće zastoje i teškoće u platnom prometu. Kasniće naplata vaših potraživanja, što će vas usporiti u obavljanju radnih zadataka.

Sunce će 16. januara praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da započnete novo poslovno partnerstvo sa osobom koja je izuzetno vješta i stručna u svojoj oblasti rada, a koja će vas povezati sa drugim vama važnim preduzećima i institucijama koje vam mogu omogućiti bolji finansijski promet. Sunce će 20. januara ući u znak Vodolije i bićete u mogućnosti da iskoristite svoj uticaj u rješavanju teškoća u platnom prometu.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam pomoći da uvidite gdje su propusti i kako da ih uklonite. Mars 24. Januara ulazi u znak Jarca, što će usmjeriti vaše napore u ulazak u nova partnerstva. Venera kreće direktno 29. januara i uspjećete da riješite pravne obaveze u zastoju.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, sekstil Venere sa Neptunom u prvoj dekadi januara donijeće vam romantične trenutke uz voljenu osobu. Jedno drugom ćete pružati duboka osjećanja i nježnost, što vam je nedostajalo duže vrijeme u vezi. Konjunkcija retrogradne Venere sa Suncem će vam omogućiti da vaš odnos sa partnerom postavite onako kako vam najviše odgovara uz obostrano zadovoljstvo.

Sunce će 16. januara praviti konjunkciju sa Suncem u vašem polju ljubavi, što će dovesti do duboke transformacije unutar vašeg odnosa sa partnerom koja će vas još više zbližiti i motivisati na ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Venera će krenuti direktno 29. januara, nakon čega ćete biti u mogućnosti da nadoknadite zajedničke trenutke za koje niste imali vremena.

Ako ste slobodni, januar vam donosi velike šanse da upoznate nekog s kim biste mogli da uđete u ozbiljnu i dugu vezu. Bićete skloni da se lako zaljubite. Zahvaljujući retrogradnoj konjunkciji Venere sa Suncem, očekuje vas susret sa osobom koja će prema vama na samom početku pokazati naklonost i koja će u vama probuditi osjećanja.

Bićete pomalo nesigurni u početku i nećete odmah pokazati vaše oduševljenje i zaljubljenost, ali ćete čim Venera krene direktno biti spremni da uđete u vezu.

Nešto stariji Rakovi će dobiti novu šansu da se emotivno zbliže sa osobom sa kojom su već pokušali da uđu u vezu, ali su se povukli, jer su bili nepovjerljivi. Do kraja januara ćete uspjeti da se povežete i fizički i emotivno i ući ćete u skladnu vezu.

Zdravlje. Mars koji prolazi kroz vaše polje zdravlja praviće 11. januara kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti sklonim infekcijama, upalama, otežanoj cirkulaciji, probavnim tegobama, urološkim smetnjama i hormonskom disbalansu.

Potrebno je da preventivno djelujete. U drugoj polovini januara će se pojačati vaš imunitet i bićete stabilnog zdravlja. Više se krećite.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bogate antioksidatima, jer je vašem organizmu potrebno čišćenje od štetnih sastojaka. Od povrća jedite kiseli kupus, grašak, špinat, bijeli luk, krompir i mrkvu.

Od voća jedite suvo grožđe, narandže, grejpfrut i kivi. Od začina koristite kurkumu i cimet. Pijte zeleni čaj sa dodatkom limuna i đumbira.

Srećni brojevi. 4, 8, 13, 17, 21.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info