Lav: Mjesečni horoskop za JANUAR 2022. godine

0

Posao. Merkur 02. januara ulazi u znak Vodolije, što će vas na samom početku nove radne godine usmjeriti na planiranje poslova u saradnji sa poslovnim partnerima, a to će od vas zahtijevati i angažovanje oko pregovora, ugovora i pravnih stvari. Pokrenućete nešto novo što je povezano sa javnim poslovima i marketingom. Venera će praviti sekstil sa Neptunom, što će poboljšati vaš osjećaj za promet novca.

Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem donijeće vam uvide šta vam je potrebno kako biste poboljšali promet vaših usluga i privukli nove korisnike. Kvadrat Marsa sa Neptunom, 11. januara, činiće vas sklonima da ulazite u nerazumne poslovne i finansijske rizike koji vam mogu nanijeti štetu i gubitke. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno, što će dovesti do teškoća sa poslovnim partnerima i u odnosima sa javnošću.

Sunce će 20. januara ući u znak Vodolije i poboljšaće vašu saradnju sa osobama na visokom položaju. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da otkrijete gdje su nastali propusti u vašim dogovorima i planovima oko zajedničkih poslova pa ćete početi da uklanjate smetnje i pravite neophodne izmjene i nadoknađujete odložene zadatke.

Mars će 24. januara ući u znak Jarca i donijeće vam povoljne mogućnosti da pokrenete novu ponudu usluga, oko čega ćete se istrajno angažovati kako biste prevazišli prepreke koje bi mogle da vas ometaju. Venera će 29. januara krenuti direktno i bićete u mogućnosti da poboljšate odnose sa kolegama i da se usmjerite na obaveze koje su bile odložene.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Merkur na početku januara ulazi u znak Vodolije i vaše polje ljubavi i braka. Dobro ćete se razumjeti sa voljenom osobom u svemu i razgovaraćete o novim zajedničkim planovima. Povjerićete jedno drugom šta vam je potrebno u vašoj vezi i predložićete šta biste novo mogli da unesete u vaš odnos, kako biste poboljšali kvalitet i dobili više zadovoljstva i topline.

Merkur će krenuti retrogradno 14. januara i prouzrokovaće nesporazume između vas i voljene osobe. Imaćete teškoća da se dogovarate i vaš zajednički život i aktivnosti će biti loše organizovane. Merkur će 23. januara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem kada ćete uspjeti da prevaziđete nesuglasice i unesete više zabave, strasti i dinamike u vašu vezu.

Ako ste slobodni, osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja, neko ko se po svojoj originalnosti i inteligenciji izdvaja iz gomile, neodoljivo će vas privući u prvoj dekadi januara. Pokazaće vam svoju naklonost i počećete da provodite vrijeme u zanimljivim razgovorima u kojima ćete uživati.

Od sredine januara ćete početi da se rjeđe viđate i nailazićete na sve više razlika u mišljenjima. Nećete se potpuno udaljiti, ali nećete započeti emotivnu vezu. Vaš odnos će biti slobodnog tipa.

Nešto stariji Lavovi će uspjeti da se zbliže sa osobom koju su nedavno upoznali i u koju su se zaljubili. Od druge polovine januara će doći do zahlađenja, pojaviće se nesporazumi između vas dvoje i počećete da razmišljate o prekidu odnosa.

Zdravlje. Venera će se do 29. januara retrogradno kretati kroz vaše polje zdravlja, ali vam neće praviti nikakve ozbiljne smetnje, osim što će vam imunitet biti oslabljen pa su moguće lakše smetnje kao što je prehlada, bolovi u leđima, koljenima, nogama i slabija cirkulacija. Potrebno vam je više odmora, ali i rekreativne fizičke aktivnosti, uz zdravu i pravilnu ishranu.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne, kako biste uspostavili prirodnu ravnotežu u organizmu i ojačali imunitet.

Prijaće vam miješano povrće koje možete praviti u vidu sokova ili čorbi. Za dodatak jelima koristite morske alge i kombuhu. Od voća će vam prijati mandarine, ananas i jabuka. Jedite ribu, jaja od prepelice i pijte zeleni čaj.

Srećni brojevi. 7, 12, 16, 21, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info