Blizanci: Mjesečni horoskop za JANUAR 2022. godine

0

Posao. Merkur će 02. januara ući u znak Vodolije i pokrenućete nešto novo unutar načina vašeg poslovanja, kao što su nove metode rada. Usmjerićete se i na uvećanje i proširenje vaših stručnih sposobnosti. Dobićete podršku koja vam je neophodna. Mogli biste započeti saradnju sa preduzećima iz inostranstva.

Sekstil Venere i Sunca sa Neptunom će vam donijeti dobar osjećaj koje poteze treba da povučete kako biste uspjeli da ostvarite napredak u poslovnim planovima koji su u zastoju. Počećete vještije da koristite vaše resurse i vaše stručne sposobnosti, kao i svoj autoritet. Retrogradna konjunkcije Venere sa Suncem će vam donijeti uvide šta da promijenite u finansijskim planovima i u vezi važnih finansijskih pitanja i transakcija, kako biste imali više dobitaka i bolji platni promet.

Kvadrat Marsa sa Neptunom, 11. januara, prouzrokovaće nekorektne radnje prema vama od strane pojedinih poslovnih partnera i moguće su teškoće ako se bavite javnim poslom. Merkur će 14. januara krenuti retrogradno i dovešće do raznih nesporazuma u komunikaciji i teškoćama u primjeni novih metoda rada i planova.

Konjunkcija Sunca sa Plutonom, 16. januara, će vam omogućiti da pokrenete projekat koji će vam uvećati zaradu i poboljšaće vašu vještinu u rukovanju novcem. Ulazak Sunca u znak Vodolije, 20. januara, omogućiće vam podršku od strane jedne osobe na visokom položaju.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem razjasniće vam gdje ste napravili propuste u planovima i organizaciji i uspjećete da to ispravite i nadoknadite kašnjenja u razvoju radnih zadataka. Mars će 24. januara ući u znak Jarca i vaše napore ćete usmjeriti na rješavanje važnih finansijskih pitanja i ostvarićete dobitke. Venera će krenuti direktno 29. januara i počećete da naplaćujete zaostala potraživanja. Ostvarićete stabilne pozicije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Mars koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i braka praviće 11. januara kvadrat sa Neptunom i dovešće do nesklada i velikih napetosti između vas i voljene osobe. Vaš partner vas neće razumjeti i neće se slagati sa većinom vaših stavova. Biće sklon da se sukobljava sa vama i da očekuje od vas više inicijative. Vi ćete umjesto toga sve raditi po nekom svom osjećaju.

Druga polovina januara vam donosi smirivanje tenzija i uspjećete da se uskladite sa voljenom osobom oko zajedničkih aktivnosti. Uspjećete da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva i imaćete bolji osjećaj za međusobne potrebe. Pružaćete jedno drugom duboka osjećanja, podršku i razumijevanje. Vaš odnos će dobiti na kvalitetu i potrudićete se da bude još bolje.

Ako ste slobodni, tokom prve polovine januara ćete biti skloni da ulazite u avanture, da pretjerujete u izlascima i zabavi, a vaša osjećanja će biti nestabilna. Bićete skloni da se lako zaljubite i isto tako lako razočarate.

Druga polovina januara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas fizički privući i sa kojom ćete ubrzo ući u intimne odnose u čemu ćete jedno drugome odgovarati i to će bar u početku da zadovolji vaše potrebe. Vaša veza će biti slobodnog tipa, ali bi mogla da se nastavi.

Stariji Blizanci će se razočarati u osobu koju su idealizovali i od koje su imali velika očekivanja. Razočaranje će vas navesti da se jedno vrijeme povučete u sebe. Novo poznanstvo, koje će vas pokrenuti, dolazi u trećoj dekadi januara.

Zdravlje. Kvadrat između Marsa koji vlada vašim poljem zdravlja i Neptuna u prvoj polovini januara donosi vam osjetljivo i promjenjivo zdravlje, kao i sklonost infekcijama i upalama koje mogu biti praćene visokom temperaturom.

Bićete skloni disbalansu hormona. Zdravlje će vam se poboljšati od 24. januara, kada Mars pređe u znak Jarca. Imaćete jači imunitet.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima. To su pasulj, kukuruz, brokula i grašak, što možete pripremati svakodnevno.

Jedite integralne žitarice, kao i lanene i čia sjemenke koje možete koristiti i u kombinaciji s drugim jelima. Od voća jedite avokado, jabuke i suve šljive. Badem i crnu čokoladu jedite često. Od mesa uzimajte ribu i piletinu.

Srećni brojevi. 6, 10, 15, 18, 22.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info