Vaga: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2021. godine

0

Posao. Sunce u prvoj dekadi decembra pravi sekstil sa Saturnom. Bićete dobro organizovani u izvršavanju prioritetnih zadataka i u svemu što je povezano sa dugoročnim projektima. Učvrstićete svoj autoritet i pozicije.

Totalno pomračenje Sunca u znaku Strijelca donijeće vam velike teškoće u pregovorima oko novih projekata i od nekih pregovora ćete silom prilika morati da odustanete. Nailazićete i na velike teškoće u organizaciji radnih zadataka. Neki vaši planovi neće moći da se realizuju.

Sekstil Marsa sa Plutonom će vam pomoći da obezbijedite neophodna sredstva i da efikasno i na vrijeme dovršite ugovorene obaveze. S druge strane, kvadrat Marsa sa Jupiterom vas upozorava da izbjegavate finansijske rizike i mahinacije, jer vam mogu nanijeti gubitke. Mars će 13. decembra ući u znak Strijelca, a Merkur će ući u znak Škorpije. Usmjerićete se ka započinjanju novih pregovora i radnih sastanaka. Bićete bolje organizovani u rukovanju novcem i pravićete nove planove.

Venera će krenuti retrogradno 19. decembra i usporiće vas u dovršavanju važnih radnih zadataka. Nailazićete na zastoje, nedostatak sredstava i slično, što vam može nanijeti štetu. Ulazak Sunca u znak Jarca će vam pomoći da ovo ublažite i da bar ono što je prioritetno riješite u roku.

Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane zastoje u platnom prometu. Jupiter će 29. decembra ući u znak Riba, što će vam omogućiti napredak na polju usluga i poboljšanje profita. Poslovnu godinu ćete završiti bez većih gubitaka i bićete generalno zadovoljni rezultatima.

Ljubav. Ako ste u vezi, sekstil Marsa sa Plutonom u prvoj dekadi decembra činiće vas punima podrške i podsticaja u odnosima sa voljenom osobom. Pokazaćete svoje vrline i daćete najbolje od sebe da se prilagodite potrebama vašeg partnera i članova porodice. S druge strane, nećete moći da se složite oko slobodnih aktivnosti i zabave, ali ćete na kraju uspjeti da postignete dogovor.

Venera će u drugoj polovini decembra krenuti retrogradno i zahtijevaće od vas da se posvetite svojoj porodici i nadoknadite propuštene trenutke odranije. Kvadrat Saturna sa Uranom prouzrokovaće napetosti i prepirke zbog različitih potreba u vezi zajedničke zabave i finansija. Krajem mjeseca ćete uspjeti da se složite i očekuje vas dobar provod i sklad u vezi.

Ako ste slobodni, prva polovina decembra vam donosi dinamične provode i izlaske sa prijateljima. Upoznaćete osobu koja će vas fizički veoma privući i sa kojom ćete imati uzbudljive intimne odnose.

Počećete da se viđate i veliki dio vremena provodite zajedno, ali ćete vaš odnos postaviti kao avanturu i zauzećete vrlo oprezan stav i distancu povodom mogućeg ulaska u vezu. Brinuće vas da se ne razočarate. Dajte sebi više vremena. Dobro ćete se slagati u vezi zabave i potreba u ljubavi.

Starije Vage će upoznati osobu koja će im djelovati neodoljivo i sa kojom će ući u uzbudljivu avanturu. Nakon toga će doći do povlačenja i primijetićete da između vas postoje razlike koje mogu da naruše sklad. Veza je i pored toga moguća.

Zdravlje. Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi decembra činiće vas sklonima alergijskim reakcijama, probavnim smetnjama i disbalansu hormona. Bićete osjetljivi i na stresne okolnosti. Druga polovina mjeseca vam donosi stabilno zdravlje i jači imunitet. Imaćete više energije nego obično i više ćete se kretati, što će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične vrijednosti i pune vitamina. Od povrća će vam prijati paprika, kiseli kupus, karfiol, grah, kelj, bundeva i pečurke. Rižu, tjestenine, ribu, tvrde sireve i masline možete da pripremate često. Od voća uzimajte jabuke, banane, sušene smokve i kivi. Badem, orah i kikiriki za užinu.

Srećni brojevi. 5, 11, 16, 20, 24.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info