Strijelac: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2021. godine

0

Posao. Sunce će u prvoj dekadi decembra praviti sekstil sa Saturnom i donijeće vam uspjeh u pregovorima oko novih projekata. Vaš autoritet će doći do izražaja i učvrstićete svoje pozicije. Vaše rukovodeće i stručne sposobnosti, kao i smisao za komunikaciju i saradnju će biti zapaženi i dobićete uvažavanje od vaših kolega i osoba koje srećete kroz posao.

Potpuno pomračenje Sunca odigraće se 04. decembra u vašem znaku, što će vas suočiti sa teškim okolnostima zbog kojih ćete možda biti primorani da date ostavku na sadašnju poslovnu funkciju, posebno ako ste na rukovodećem položaju. Moguće je i da ćete promijeniti firmu u kojoj ste do sada bili zaposleni.

Sekstil Marsa sa Plutonom donijeće vam diskretnu pomoć od jedne osobe na položaju u vezi poboljšanja vašeg finansijskog stanja. Mars će 13. decembra ući u vaš znak, a Merkur u znak Jarca. Usmjerićete napore da se vratite na stabilne pozicije i sredite finansije.

Venera će 13. decembra krenuti retrogradno, što će dovesti do teškoća na polju novca i otežanog priliva sredstava. Zbog toga ćete biti primorani da neke obaveze prolongirate pa će očekivani dobici izostati. Trigon Merkura sa Uranom omogućiće vam da razradite jednu ideju koja će vam kroz polje usluga nadoknaditi bar dio finansija.

Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnih zastoja u pregovorima, trgovini, saobraćaju, komunikacijama i uslugama i do neslaganja sa radnim kolegama. Ulazak Jupitera u znak Riba, 29. decembra, omogućiće vam da sve važne obaveze na vrijeme dovršite, da završite godinu bez većih gubitaka i spremite za sopstvene poslove.

Ljubav. Ako ste u vezi, Merkur će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrat sa Neptunom prouzrokovaće nejasnoće i nesporazume u vašim odnosima sa članovima porodice i voljenom osobom. Potrebno je da obavite važne razgovore gdje ćete pretresti teme koje vam stvaraju teškoće i koje često predstavljaju kamen spoticanja u vašim odnosima. Bićete iskreni i otvoreni na dogovore i riješićete sve.

Merkur će 13. decembra ući u znak Jarca i u drugoj polovini mjeseca će praviti trigon sa Uranom, što će vam donijeti više druženja i ostvarenje zajedničkih želja. Ostvarićete sklad i u porodičnim odnosima, jer ćete imati dobar osjećaj za potrebe vaših najbližih. Konjunkcija Merkura sa Venerom krajem mjeseca će poboljšati kvalitet vašeg odnosa sa partnerom.

Ako ste slobodni, osoba koja vam se dopada i sa kojom imate kontakt na daljinu priznaće vam da nije slobodna i predložiće vam tajnu vezu. To će vas razočarati i prekinućete taj kontakt.

Upoznaćete u drugoj dekadi mjeseca nekog ko će vas zainteresovati svojom originalnošću i inteligencijom. Ući ćete u odnos koji je slobodnog tipa i bez obaveza. Krajem mjeseca ćete upoznati osobu koja će prepoznati vaše vrijednosti i kvalitete i biće vam jasno da ste pronašli nekoga za ozbiljnu i skladnu emotivnu vezu.

Nešto stariji Strijelci će biti otvoreni na avanture, izlaske i zabavu. U drugoj polovini decembra ćete se zaljubiti u osobu koja će vas navesti da ispoljite svoje vrline i sa kojom ćete osjećati veliku bliskost. Započećete vezu koja će vas ispuniti.

Zdravlje. Zdravlje će vam tokom decembra biti osjetljivo i promjenjivo. U prvoj polovini mjeseca su moguće smetnje sa cirkulacijom i hormonski disbalans. U trećoj dekadi mjeseca će Saturn praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti izuzetno osjetljivima na stres. Biće vam osjetljivi probavni i disajni organi i može doći do jače prehlade ili upale. Preduzmite preventivne mjere.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje jačaju imunitet organizma. Od povrća to su mrkva, krompir, bundeva, cvekla i paradajz. Od mesa jedite ribu i pileću džigericu. Od voća su vam potrebni crveni grejpfrut, narandže i sušena brusnica. Od začina koristite kurkumu i kari. Pijte zeleni čaj sa đumbirom. Jogurt koristite svakodnevno, kao i B vitamin.

Srećni brojevi. 4, 11, 17, 20, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info