Škorpija: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2021. godine

0

Posao. Sunce će u prvoj dekadi decembra praviti sekstil sa Saturnom, što će vam donijeti neophodna sredstva da finansirate radne zadatke vezane za velike i dugoročne projekte, kao i da prioritetne poslove dovršite u zakazanom roku.

Potpuno pomračenja Sunca u znaku Strijelca izazvaće ozbiljne teškoće na vašem polju novca. Može se dogoditi da vam neke investicije propadnu zbog velikih previranja na tržištu. Budite pažljivi u rukovanju novcem. Mogući su zastoji, blokade, uvećani troškovi i nepredviđene situacije.

Sekstil Marsa sa Plutonom će vas motivisati da se potrudite oko pregovora koje vodite i da se prilagodite sagovornicima, što će vam donijeti uspjeh. S druge strane, kvadrat Marsa sa Jupiterom činiće vas sklonima donošenju pogrešnih odluka, što bi moglo dodatno da otežava vašu finansijsku situaciju. Konjunkcija Venere sa Plutonom donijeće vam povoljne mogućnosti za pokretanje novih poduhvata koji će vam donijeti dobitke. Mars će 13. decembra ući u znak Strijelca, a Merkur u znak Jarca. Uložićete sve resurse u rješavanje finansijske situacije i dogovore.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno, što će usporiti vaš napredak u pregovorima i doći će do teškoća na polju trgovine, saobraćaja i u komunikaciji sa poslovnim partnerima, saradnicima i dobavljačima. Ulazak Sunca u znak Jarca dan kasnije će vam pomoći da ublažite ove probleme, jer ćete uspjeti da nametnete vaš autoritet. Važne pregovore ćete uspješno okončati.

Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom i izazvaće neočekivano neslaganje sa poslovnim partnerima, zbog čega ćete kasniti sa važnim rokovima, a to može dovesti do gubitka. Jupiter će 29. decembra ući u znak Riba i pružiće vam se pogodnosti za pokretanje kreativnih projekata. Poslovnu godinu ćete završiti slabije od očekivanog.

Ljubav. Ako ste u vezi, Venera će 11. decembra praviti konjunkciju sa Plutonom i donijeće vam dobar osjećaj za potrebe vašeg partnera, o čemu ćete povesti važne razgovore koji će doprinijeti boljoj bliskosti između vas dvoje. Povjerićete partneru nešto o čemu ste duže vremena ćutali, jer ste vjerovali da vas voljena osoba neće razumjeti. Vaš partner će opravdati vaše povjerenje.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i dovešće do povlačenja vašeg partnera u sebe i manjeg zahlađenja u vašim odnosima. Biće neophodno da se oboje posvetite rješavanju onoga što vam je ranije pravilo probleme u odnosu, a što niste rješavali. Neophodno je da budete koliko je moguće iskreni jedno prema drugom, posebno u pogledu vaših osjećanja.

Ako ste slobodni, upoznaćete u vašem bližem okruženju osobu koja će vas snažno privući svojim izgledom i sa kojom ćete vrlo brzo ući u intimne odnose. Imaćete i mnogo zajedničkih tema o kojima ćete razgovarati.

Strasti između vas i vaše nove ljubavi će biti jake u početku, ali u drugoj polovini decembra, kada Venera krene retrogradno, doći će do zatišja i udaljavanja. Biće neophodno da otvoreno porazgovarate o međusobnim potrebama u ljubavi ako želite da nastavite odnos i započnete vezu.

Starije Škorpije će upoznati nekoga za koga će biti neodoljivi. Vama će to imponovati, ali će drugoj strani djelovati stresno u početku, jer ćete se držati po strani. U trećoj dekadi decembra ćete pružiti šansu ljubavi i nećete se razočarati.

Zdravlje. Očekuje vas većim dijelom stabilno i dobro zdravlje tokom decembra. Prijaće vam da često odlazite na mjesta gdje je vazduh čist i da upražnjavate fizičku rekreaciju. To vam je neophodno, jer će vam disajni kanali biti osjetljivi. Ako budete praktikovali svakodnevne fizičke vježbe i budete se pridržavali zdravog načina života, poboljšaćete imunitet i kondiciju.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su srednjih kalorijskih vrijednosti. Od povrća jedite krompir, grašak, grah, špinat, mrkvu i celer. Od voća jedite ananas, urme, suve šljive i brusnice. Orah i kikiriki jedite često. Od ribe će vam prijati haringa. Jaja i mliječne proizvode jedite umjereno. Pijte mineralnu vodu sa magnezijumom.

Srećni brojevi. 2, 10, 13, 17, 21.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info