Ribe: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2021. godine

0

Posao. Sunce će u prvoj dekadi decembra praviti sekstil sa Saturnom i donijeće vam napredak u tajnim pregovorima oko novih projekata koji bi mogli da vam omoguće napredak u karijeri. Potpuno pomračenje Sunca u znaku Strijelca i vašem polju posla i karijere donijeće nepovoljne okolnosti i mogle bi da poljuljaju vaš položaj, kao i da vam nanesu štetu, čak i da dovedu do toga da date ostavku ili otkaz.

Suočavaćete se sa ozbiljnim teškoćama ako ste na nekom odgovornom ili rukovodećem položaju. Potrebno je da izuzetno pazite na svoje poteze. Sekstil Marsa sa Plutonom će vam pomoći da poboljšate saradničke odnose i dobijete stručnu podršku.

Kvadrat Marsa sa Jupiterom vam donosi spletke iza leđa koje dodatno mogu da vam ugroze karijeru. Mars će 13. decembra ući u znak Strelca, a Merkur će ući u znak Jarca. Usmjerićete vaše napore u rješavanje problema koji prijete da vam ugroze položaj i karijeru. Bićete organizovani u timskom radu i koordinaciji sa saradnicima.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno, što će dovesti do teškoća u timskom radu i saradnji. Biće neophodno da se potrudite oko stvari koje vam odranije prave smetnje u zajedničkom radu, a koje ste zanemarili.

Ulaskom Sunca u znak Jarca, 21. decembra, dobićete položaj vođe tima, što će od vas zahtijevati ulaganje većih napora. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane zastoje u tajnim pregovorima. Čuvajte se spletki i ogovaranja.

Jupiter će 29. decembra ući u vaš znak i uticaće na uvećanje vašeg ugleda i napredak u karijeri. Poslovnu godinu ćete završiti bolje od očekivanog, sa dobitkom.

Ljubav. Ako ste u vezi, kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi decembra izazvaće neslaganje sa partnerom oko zajedničkih ciljeva i dovodiće do čestih nesporazuma u vašoj komunikaciji. Biće neophodno da razgovarate o svemu što vam nije jasno u vašem odnosu kako biste riješili ove teškoće. Ulaskom Merkura u znak Jarca, 13. decembra, uspostavićete ravnotežu.

Trigon Merkura sa Uranom, u trećoj dekadi decembra, omogućiće vam uvođenje novih zajedničkih interesovanja i tema, što će kvalitetno poboljšati vašu vezu. Imaćete vremena za zajedničku zabavu i druženje sa prijateljima. Konjunkcija Merkura sa Venerom će omogućiti vama i voljenoj osobi da ostvarite jednu ili više zajedničkih želja i da poboljšate intimne odnose.

Ako ste slobodni, prva polovina decembra će vam donijeti sklonost da se lako zaljubite i idealizujete osobu u koju se zaljubite, što će vam donijeti prolazna razočaranja, jer ćete uvidjeti da neko ko vam se sviđa nimalo ne odgovara vašim kriterijumima i očekivanjima.

Treća dekada mjeseca vam donosi poznanstvo za osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Privući će vas jasan stav, stabilna i snažna ličnost, kao i izgled. Doći će do obostrane simpatije i ubrzo ćete postati bliski i intimni.

Nešto starije Ribe će se razočarati kada shvate da je između njih i osobe koja im se dopada sve bila samo platonska ljubav. U trećoj dekadi decembra ćete upoznati nekog ko će imati dobar osjećaj za vaše potrebe u ljubavi i ispuniće vam se želje.

Zdravlje. Totalno pomračenje Sunca uticaće na pad vašeg imuniteta i činiće vas podložnima upalama i kardiovaskularnim smetnjama. Poželjno je da prekontrolišete krvnu sliku i krvni pritisak. U trećoj dekadi decembra, nakon što Sunce uđe u znak Jarca, vaše zdravlje će biti stabilno i bolje ćete se osjećati. Biće vam potrebno više odmora i sna.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bogate proteinima. Od mesa jedite pileća prsa, govedinu, slaninu i ribu kao što je tunjevina ili skuša. Od mliječnih proizvoda uzimajte jogurt i tvrde sireve. Od povrća će vam prijati soja, sočivo, grašak, špinat i prokelj. Od voća jedite jabuke, ananas i sušeno voće. Badem, orah i kikiriki uzimajte svakodnevno.

Srećni brojevi. 4, 9, 13, 18, 21.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info