Rak: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2021. godine

0

Posao. Totalno pomračenje Sunce dogodiće se 04. decembra u znaku Strijelca i negativno će se odraziti na vaše polje usluga. Mogući su zastoji, nezadovoljni klijenti i prestanak pružanja jednog od vidova usluga. Sa radnim kolegama može doći do teškoća u odnosima i saradnji.

Mars će 06. decembra praviti sekstil sa Plutonom i donijeće vam poboljšanje u odnosima sa poslovnim partnerima i ubrzani napredak u razvoju zajedničkih projekata. S druge strane će kvadrat Marsa sa Jupiterom prouzrokovati teškoće u platnom prometu. Izbjegavajte finansijske rizike i zaduživanja.

Mars će 13. decembra ući u znak Strijelca, a Merkur će ući u znak Jarca. Usmjerićete napore u rješavanje teškoća na koje ste nailazili u polju usluga i obezbijedićete sebi podršku koja će vam biti od velike pomoći. Bićete bolje organizovani u zajedničkim poduhvatima, uspješno ćete se dogovarati sa poslovnim partnerima oko svega i sklapaćete nove sporazume. Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i usporiće vas u daljem razvoju zajedničkih projekata i u javnim nastupima.

Sunce će 20. decembra praviti sekstil sa Jupiterom i omogućiće vam da poboljšate finansijske transakcije i ostvarite profit kroz pružanje visoko kvalitetnih i skupljih poslovnih usluga. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom, što će vam donijeti neočekivane i ozbiljne probleme u odnosima sa dugogodišnjim saradnicima koji neće biti zadovoljni raspodjelom zarade. Ovo će vam ponovo donijeti zastoje na polju novca, a mogli biste da pretrpite i gubitke.

Na polju javnosti ćete uspjeti da pokrenete nešto novo što ste ranije već pokušali, ali niste uspjeli. 29. decembra će Jupiter ući u znak Riba, što će vam otvoriti mogućnosti za nova istraživanja. Poslovnu godinu ćete završiti uspješno i sa manjim dobicima.

Ljubav. Ako ste u vezi, na samom početku decembra će Sunce praviti sekstil sa Saturnom i omogućiće vašem partneru i vama da uvećate zajednički budžet. Venera će praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju ljubavi, što će pokrenuti konstruktivne promjene u vašem odnosu sa voljenom osobom. Pojačaće se vaša bliskost i jedno drugome ćete ispuniti očekivanja.

Venera će krenuti retrogradno u drugoj polovini decembra, što će prouzrokovati zahlađenje i povlačenje između vas i vašeg partnera. Saturn će praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do ozbiljnih sukoba zbog neslaganja oko međusobnih potreba u društvenom životu. Biće neophodno da se više posvetite emotivnim i intimnim potrebama voljene osobe.

Ako ste slobodni, konjunkcija koju će Venera praviti sa Plutonom u drugoj dekadi decembra donijeće vam poznanstvo sa osobom koja će vas snažno fizički privući. Između vas dvoje će se pojaviti jake strasti i vrlo brzo ćete ući u intimne odnose.

Kada Venera krene retrogradno 19. decembra, doći će do susreta sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi i opet ćete osjećati osjećanja koja ste imali nekada. Naći ćete se u situaciji da treba da izaberete između nove i stare ljubavi. Nova će imati više šanse.

Nešto stariji Rakovi će imati susret sa osobom sa kojom su nekada bili u emotivnoj vezi i kod oboje će se pojaviti potreba da pokušaju ponovo. Probudiće se nekadašnje strasti i vrlo brzo ćete uspostaviti vezu koja će biti bolja od očekivanog.

Zdravlje. Pomračenje Sunca u vašem polju zdravlja na početku decembra donijeće vam pad imuniteta i podložnost kardiovaskularnim tegobama kao što je promjenjiv krvni pritisak, otežana cirkulacija i loša krvna slika. Bićete podložni upalnim procesima. Potrebno je da se više odmarate i da izbjegavate velika naprezanja i stres. Druga polovina mjeseca vam donosi poboljšanje.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bazne, kako biste uspostavili ravnotežu u organizmu. Od povrća jedite grašak, brokulu, crveni luk, mrkvu, kelerabu i bundevu. Od voća uzimajte kivi, mandarinu, grejpfrut, jabuke i ananas. Prijaće vam morske alge, đumbir, masline i indijski orah. Pijte indijski čaj, mineralnu vodu i sok od limuna.

Srećni brojevi. 2, 5, 12, 17, 21.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info