Lav: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2021. godine

0

Posao. Sunce 01. decembra pravi sekstil sa Saturnom i uticaće na poboljšanje vaše saradnje sa nadređenima, osobama od autoriteta, poslovnim partnerima i raznim institucijama, a to će ubrzati razvoj vaših aktuelnih radnih zadataka. Imaćete uspjeh u javnim oblastima.

Totalno pomračenje Sunca će se odigrati 04. decembra u znaku Strijelca i prouzrokovaće teškoće u vašem kreativnom radu. Neki poslovi će biti otkazani i pretrpićete štetu. Izbjegavajte finansijske mahinacije. Sekstil Marsa sa Plutonom će vam omogućiti uspjeh i napredak u oblastima usluga. Prilagodićete se zahtjevima tržišta i većinu obaveza dovršiti na vrijeme.

Konjunkcija Venere sa Plutonom omogućiće vam pokretanje novog paketa usluga, donijeće vam uvećanu zaradu i privući nove klijente. Mars će 13. decembra ući u znak Strijelca, a Merkur će ući u znak Jarca. Usmjerićete napore u rješavanje teškoća koje ste imali u kreativnom radu i bićete bolje organizovani na polju usluga i u saradnji sa kolegama.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno i dovešće do otežanog napretka na vašem polju usluga. Merkur će praviti trigon sa Uranom i pružiće vam neočekivanu mogućnost da pokrenete jedan projekat koji ste pokušavali ranije da pokrenete bez uspjeha. Uspjećete i jednu plodnu ideju da realizujete.

Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom i izazvaće neslaganja sa poslovnim partnerima i zastoje koji će odložiti važne i prioritetne zadatke pa možete imati štetu. Jupitet će ući u znak Riba 29. decembra i otvoriće vam nove mogućnosti i poboljšanja u prometu novca. Radnu godinu ćete završiti sa dobitkom.

Ljubav. Ako ste u vezi, sekstil Sunca sa Saturnom na početku mjeseca doprinijeće stabilnosti vašeg odnosa sa voljenom osobom i pružiće vam mogućnosti za više radosti, uživanja i zabave. Sekstil Merkura sa Jupiterom će poboljšati vašu komunikaciju i bićete spremni da iskreno i otvoreno razgovarate o svemu što vam je važno i da nalazite nova zajednička interesovanja.

Druga polovina decembra donosi vam teškoće zbog kvadrata Saturna sa Uranom. U vezi zajedničkih ciljeva ćete zauzimati različite stavove i imaćete različite potrebe i očekivanja u vezi. Ovo će izazvati veliku napetost i zahlađenje između vas dvoje. Moguće su i svađe. Na samom kraju decembra ćete uspjeti da nađete rješenje i prevaziđete ove probleme.

Ako ste slobodni, privući će vas neko koga često srećete na mjestu za zabavu gdje često izlazite i s kim ćete spontano početi da razgovarate o raznim temama. Otkrićete da imate zajednička interesovanja i da vam prija kada ste zajedno. Ubrzo ćete ući u intimne odnose, ali ćete to učiniti u tajnosti iz potrebe da očuvate svoju privatnost.

Druga polovina decembra vam donosi neslaganja sa partnerom, jer ćete shvatiti da imate drugačije životne ciljeve. Bez obzira na to, pružićete šansu ljubavi.

Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja će ih neodoljivo privući, a privlačnost će biti obostrana. Problem će predstavljati što druga osoba nije slobodna, ali će vam predložiti tajnu vezu, na šta ćete pristati. Strasti će biti jake.

Zdravlje. Vaše opšte zdravstveno stanje i imunitet će biti stabilni u prvoj polovini decembra. U drugoj polovini decembra će Venera krenuti retrogradno u vašem polju zdravlja i dovešće do pada imuniteta. Bićete podložni virusnim infekcijama, probavnim smetnjama, urološkim smetnjama, a moguće su i tegobe u vidu išijasa. Potrebno je da preduzmete preventivne mjere.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna. To su grah, artičoka, čia i lanene semenke, kukuruz, brokula, grašak i zobene žitarice. Od voća će vam prijati jabuke, banane, avokado i suve šljive. Jedite badem i crnu čokoladu. Meso i mliječne proizvode jedite umjereno. Izbjegavajte brzu hranu i gazirane sokove. Uzimajte magnezijum.

Srećni brojevi. 3, 8, 14, 19, 22.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info