Jarac: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2021. godine

0

Posao. Sunce će u prvoj dekadi decembra praviti sekstil sa Jupiterom i omogućiće vam da preko tajnih kanala prikupite veću sumu novca koju možete uložiti u razvoj velikih i važnih projekata i prioritetnih radnih zadataka. Potpuno pomračenje Sunca koje će se odigrati u znaku Strijelca vas upozorava da obratite pažnju na moguće spletke iza vaših leđa, jer bi neko mogao da vam nanese štetu, gubitke i ugrozi vaš ugled i položaj. Izbjegavajte da poslujete sa sumnjivim osobama.

Sekstil Marsa sa Plutonom će vam omogućiti da poboljšate saradnju, učvrstite svoj autoritet i efikasnije ispoljite vaše rukovodeće sposobnosti. Kvadrat Marsa sa Jupiterom će vam donijeti teškoće u dogovorima sa saradnicima oko finansija i umanjiće zaradu koju očekujete.

Venera će praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da pokrenete novi projekat gdje će se od vas očekivati da pokažete osjećaj za ljepotu, formu i kreativnost, kao i snalažljivost, prilagodljivost i odgovornost. Mars će 13. decembra ući u znak Strijelca, a Merkur u vaš znak. Razotkrićete ko vam pravi spletke i bolje ćete se organizovati.

Venera će 19. decembra krenuti retrogradno, što će vas upozoriti da je neophodno da poradite na vašem nastupu i poslovnom imidžu. Ako ne popravite način na koji predstavljate sebe kao stručno lice i vašu firmu, izgubićete veći dio klijenata.

Trigon Merkura sa Uranom će vam omogućiti da razradite jednu plodnu ideju i ostvarite uspjeh. Sunce će 21. decembra ući u vaš znak, što će vam omogućiti da učvrstite vaš položaj. Saturn će 24. decembra praviti kvadrat sa Uranom i izazvaće neočekivana previranja na polju novca. Izbjegavajte nove investicije i finansijske rizike, jer biste mogli imati velike gubitke. Jupiter 29. decembra ulazi u znak Riba. Dovršićete sve obaveze na vrijeme.

Ljubav. Ako ste u vezi, potpuno pomračenje Sunca izazvaće u vama sumnje u voljenu osobu. Primijetićete da se vaš partner ponaša drugačije nego što je uobičajeno i otkrićete da nešto krije od vas. Konjunkcija Venere sa Plutonom će vam pomoći da razjasnite šta se dešava i prevaziđete neslaganja. Uz konstruktivan dogovor postavićete vaš odnos na stabilnije osnove.

Venera će krenuti retrogradno u drugoj polovini decembra i dovešće do vašeg povlačenja u sebe, zbog čega ćete voljenoj osobi djelovati hladno, a to će negativno uticati na vaš odnos. Kvadrat Saturna sa Uranom dovešće do neslaganja oko unošenja nečeg novog što bi trebalo da poboljša vaš odnos. Tek krajem mjeseca ćete uspjeti da se međusobno uskladite.

Ako ste slobodni, konjunkcija Venere sa Plutonom u vašem znaku na početku druge dekade decembra donosi vam poznanstvo sa osobom koja ima slične potrebe u ljubavi kao i vi i koja želi ozbiljnu vezu. Između vas dvoje će već pri prvom susretu doći do jake fizičke privlačnosti.

Počećete da se intenzivno viđate. Vaša simpatija će vam donijeti nova iskustva u ljubavi i bićete oduševljeni. U trećoj dekadi mjeseca će doći do zahlađenja zbog kvadrata Saturna sa Uranom, ali ćete prevazići neslaganja.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će im djelovati privlačno i koja će ispoljavati originalnost i nezavisnost. Ući ćete u intimne odnose, ali ćete shvatiti da je rano za vezu, jer ćete opaziti razlike u međusobnim potrebama u odnosu.

Zdravlje. Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj polovini decembra izazvaće slabiju cirkulaciju i disbalans hormona. Sa ulaskom Merura u znak Jarca, vaše zdravlje će se poboljšati i biće stabilno. Postaćete otporni na stres. Potrebno je da se bavite rekreativnim fizičkim aktivnostima svakodnevno kako biste održali stabilnim vaše zdravlje i poboljšali kondiciju.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu. Potrebno je da u svoju ishranu uvrstite grah, artičoku, čia i lanene sjemenke, kukuruz, brokulu i grašak. Od voća će vam prijati jabuke, avokado i suve šljive. Svakog dana uzimajte zobene žitarice, badem i crnu čokoladu. Umanjite unos mesa. Izbjegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi. 7, 12, 16, 20, 14.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info