Djevica: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2021. godine

0

Posao. Totalno pomračenje Sunca će se odigrati 04. decembra u znaku Strijelca i uticaće nepovoljno na vaše poslovanje po pitanju ugovorenih rokova. Nedostajaće vam sredstva za završetak nekih projekata pa može doći i do otkazivanja poslova ili do naplate penala za kašnjenje, a to će vam nanijeti štetu i gubitke.

Kvadrat Merkura sa Neptunom izazvaće nejasnoće i neslaganja sa poslovnim partnerima i donijeće vam probleme u saradnji sa javnim institucijama i pravnim subjektima. Sekstil Merkura sa Jupiterom će vas činiti bolje organizovanim na polju usluga. Privući ćete nove korisnike i uvećati zaradu.

Mars će 13. decembra ući u znak Strijelca, a Merkur u znak Jarca. Usmjerićete sve vaše napore i sredstva u dovršavanje onoga što bude moguće dovršiti u predviđenom roku i tako ćete nadoknaditi bar dio štete koju ste pretrpili zbog prethodnih zakašnjenja. Počećete da planirate nove projekte.

Venera će krenuti retrogradno 19. decembra, što će vas usporiti u razvoju svega što je vezano za oblasti zabave i dizajna. Ono što ste započeli na tim poljima moraćete da odložite ili da nešto menjate u projektima. Trigon Merkura sa Uranom donijeće vam neočekivano povoljan kontakt sa inostranim stručnjacima koji će vam pružiti podršku u razvoju jedne ideje.

Kvadrat Saturna sa Uranom 24. decembra dovešće do iznenadnih zastoja ako se bavite uslugama transporta i međunarodnom trgovinom. Nailazićete i na teškoće u odnosima na poslu. Jupiter će 29. decembra ući u znak Riba i otvoriće vam mogućnosti za nova i profitabilna poslovna partnerstva i saradnju.

Ljubav. Ako ste u vezi, Merkur će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće nesuglasice između vas i voljene osobe zbog nejasnoća u komunikaciji. Bićete skloni da neke činjenice skrivate ili prećutkujete. Na sreću, više će biti riječ o sitnicama pa ćete uspeti da vratite poljuljano povjerenje zahvaljujući sekstilu Merkura sa Jupiterom i iskrenom razgovoru.

Imaćete više vremena za zajedničku zabavu od 13. decembra kada Merkur bude ušao u znak Jarca. Vaši prijedlozi će se dopadati vašem partneru. Trigon Merkura sa Uranom donijeće vam mogućnost da nekuda zajedno otputujete i provedete novogodišnje praznike, što će unijeti više stabilnosti između vas dvoje. Očekuje vas mnogo zabave na kraju mjeseca.

Ako ste slobodni, prva polovina decembra će vam donijeti poznanstvo sa više različitih osoba. Bićete neodlučni i nesigurni sa kim da pokušate da se zbližite, jer će svakom nešto nedostajati da bi ste bili u potpunosti zainteresovani.

Konjunkcija Venere sa Plutonom donijeće vam upravo ono što vam treba, a to je neko ko će vas magnetski privući i s kim ćete imati uzbudljive intimne odnose. To je neko ko će umjeti da vas pokrene i da vas zabavi. Do kraja mjeseca ćete ući u ozbiljnu vezu.

Starije Djevice će na jednoj zabavi upoznati osobu koja će im na prvi pogled djelovati kao srodna duša i koja će u njima probuditi strasti. Nakon toga ćete sresti bivšu ljubav i poželjećete da obnovite vezu. Očekuje vas uzbudljiv mjesec.

Zdravlje. Prva polovina decembra donosi vam uglavnom dobro zdravlje. Bićete često u pokretu i prijaće vam da praktikujete šetnje i rekreativne aktivnosti na mjestima gdje je čist vazduh. U trećoj dekadi decembra će Saturn praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti podložnima stresu i psihosomatskim smetnjama. Moguće su i reumatske tegobe. Potrebno vam je više odmora.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u svom sastavu imaju antioksidante. Od povrća jedite cveklu, patlidžan, mrkvu, krompir, kiseli kupus, bijeli luk, špinat i borkulu. Od voća jedite suvo grožđe i šljive, jabuke, banane, kivi, crveni grejpfrut i narandže. Tofu sir sa integralnim hljebom uzimajte za doručak. Izbjegavajte crveno meso. Pijte zeleni čaj.

Srećni brojevi. 2, 6, 11, 15, 23.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info