Orsay: 5 najmodernijih haljina ove jeseni

0

Haljina je apsolutno najženstveniji komad garderobe i sigurno nećemo propustiti prilliku da je uvrstimo u svoj stajling i tokom jesenje sezone. Naravno, kako biste izgledale veoma moderno i upečatljivo, za to se pobrinuo popularni brend Orsay, a sljedećih pet haljina fantastičan su izbor za ovu jesen.

Prava jesenja


Jesen je godišnje doba koje volite ili ne. Nekako, veoma rijetki su oni koji su “između”. Voljele je ili ne, činjenica je da se tokom pomenute sezone često okrećemo drugim materijalima (onima koje sigurno nismo nosile tokom ljeta), pogotovo onima koji će nam pomoći da nam bude ugodno i tokom svježijih jesenjih dana.

Upravo jedan od tih materijala je i tvid pa, samim tim, haljina od ovog materijala odlična je opcija za jesenju sezonu, posebno za one dane koji su hladniji i kišoviti. Haljinu možete kombinovati sa raznim komadima garderobe (jakna, baloner ili nešto sasvim treće), a jako dobro će se uklopiti i sa raznim modelima obuće (štikle, gležnjerice ili čizme).

Haljina A kroja


Tako jednostavna, a opet tako odlična za mnogobrojne prilike (uključujući i posao), haljina A kroja uvijek je jedan od prvih izbora žena koje imaju veoma istančan ukus. To je sasvim razumljivo, imajući u vidu kako je ovo model haljine koji je veoma funkcionalan, a tako jednostavan za stilizovanje.

Pored toga, haljina A kroja može vam pomoći i da prikrijete male nedostatke na tijelu, a ove jesenje sezone možete birati modele dugih rukava u neutralnim bojama. Upravo te karakteristike će vam pomoći da vam bude veoma ugodno i tokom nešto svježijih jesenjih dana, da dobijete moderan stil te da dodate asesoare svjetlijih i živahnijih nijansi, a koji će samo dodatno doprinijeti modernom stajlingu.

Jednostavno upečatljiva haljina


Postoji tako mnogo načina na koje biste mogle da dobijete veoma upečatljivo modno izdanje, ali znajte da nikada ne bi trebalo da pretjerujete. Shodno tome, uvijek se možete okrenuti sasvim običnim komadima garderobe, a koji će vam pomoći da dobijete upečatljiv stajling.

Jedan od njih je i ova Orsay crna haljina, a koja će vas sigurno dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite. Elegantan i jednostavan kroj garancija su dobrog stila, a detalj u vidu sjajnih dugmadi sa strane ovu haljinu čine jednom od najupečatljivijih iz ovojesenje Orsay ponude.

Haljina s kragnom


Mala crna haljina sigurno nikada neće biti demode (ako nije u zadnjih stotinu godina postala out, onda su zaista veoma male šanse da se to desi u nekoj bliskoj budućnosti), a ona ima tako mnogo prednosti u odnosu na druge haljine.

Naime, u zavisnosti od samog modela haljine, možete je nositi u svim prilikama pa čak i na posao. Upravo takva je i ova Orsay mala crna haljina, a kojoj kragna u pepito dezenu daje posebnu čar. Štaviše, upravo ovaj mali detalj vam skraćuje “posao”, kada je u pitanju stilizovanje haljine – tak par malih asesoara biće sasvim dovoljno.

Karirana haljina


Jesenja sezona gotovo je nezamisliva bez kariranog dezena, bilo da se radi o klasičnim ili nešto modernijim varijantama. Ono što možete uraditi tokom ove jeseni jeste da u svoj stajling uvrstite Orsay haljinu olovka kroja, a koja je ukrašena modernim kariranim dezenom.

Riječ je o nešto svjetlijem kariranom dezenu, ali upravo on i jeste baš odlična opcija za jesenju sezonu, posebno kada su u pitanju nešto tmurniji dani. Ostatak kombinacije je potrebno da bude jednobojan, jer će haljina na taj način najviše doći do izražaja, a vi dobiti veoma moderan i privlačan stajling.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info