4 najbolje nijanse karmina za jesenju sezonu

0

Jesenja sezona odlična je za nove boje karmina koji vam mogu pomoći da izgledate fenomenalno. Ove sezone akcenat je stavljen na seksipil, a sljedeće nijanse će se pobrinuti da izgledate baš tako – privlačno i poželjno. Donosimo četiti najbolje za ovu sezonu.

Nude karmin


Ukoliko želite da se izdvojite iz mase na svjež i originalan način, nude karmin vam u tome može pomoći. On, istovremeno, izgleda seznualno i prirodno te ga možete nositi u svim prilikama.

Crveni karmin


On je uvijek in i to je nepobitna činjenica. Nikada neće izaći iz mode, jer je sada već postao klasičan i neodoljiv. Pomaže vam da izgledate fenomenalno, a na vama je samo da odaberete odgovarajuću nijansu.

Boja breskve


Jedna je od najsvježijih nijansi ove sezone. Karmin boje breskve je osvježavajući te zrači dozom samopouzdanja i elegancije. Pored toga, on će uljepšati i najtmurniji dan.

Smeđi karmin


Smeđi karmin stoji dobro svim ženama, bez obzira na ten. Ipak, ukoliko imate previše svijetao ten, bilo bi dobro da ga nanosite u manjim količinama. On je elegantan, odvažan i fantastičan za jesenju sezonu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info