Farmerice: 6 najmodernijih modela ove jeseni

0

Farmerice su uvijek odličan izbor, a ove jeseni najmoderniji su sljedeći modeli.

Farmerice ravnog kroja i visokog struka


Farmerice ravnog kroja i visokog struka veoma su popularne i ove jeseni. Jedina razlika u odnosu na klasični model ovih farmerica jeste to što ovojesenji modeli izgledaju kao da su krojeni po mjeri te mnogo manje podsjećaju na “mama farmerice”.

Ovosezonske modele farmerica ravnog kroja i visokog struka možete posmatrati i kao pojednostavljenu i elegantnu verziju farmerica za sve prilike: veoma lako ćete ih kombinovati sa elegantnim bluzama i štiklama, ali i sa majicama i patikama.

Farmerice bez poruba


Kako su tokom prethodnih sezona bili popularni modeli farmerica sa neobičnim porubima (asimetrični, sa resama i sve moguće vrste iscijepanih poruba), ova sezona je rezervisana za najjednostavniji mogući tip poruba odnosno nedostatak istog.

Isječeni porub, koji izgleda kao da su farmerice upravo imale blizak susret sa makazama, pomoći će vam da dobijete veoma moderan i ležeran stajling, a koji je istovremeno vanvremenski i urban.

Uske farmerice


Iako nam se čini kao da su uvijek bile tu, činjenica je da se one zapravo vraćaju na modnu scenu ove jesenje sezone i popularnije su nego ikada ranije. Bez obzira da li birate tamnije ili svjetlije nijanse, crne ili bijele, fantastična silueta koju ovaj model farmerica stvara dozvoljava vam da ih nosite uz sve modele obuće – od čizmi do baletanki.

Jedino na što bi trebalo da obratite pažnju jeste da gornji dio kombinacije bude nešto širi i duži, kako bi se stvorio fantastičan balans između gornjeg i donjeg dijela tijela.

Farmerice sa printom


Ako tražite nešto više, ali bez pretjerivanja, odlična opcija su farmerice sa printom. Ove jesenje sezone popularni su stilovi koji su potpuno dezenirani, ali nisu iscijepani niti ekstravagantni. Što se tiče dezena, u igri su sve moguće opcije – od cvijeća do tufni.

Teksas, sam po sebi, klasični je materijal koji izgleda fantastično čak i kada je dezeniran – čak i u tim slučajevima dobija se stil koji je urban, moderan te odgovara svim neformalnim prilikama.

Farmerice sa trakom sa strane


Ovaj model farmerica jedninstven je po tome što upravo traka sa strane istovremeno evocira i na sportske modele, ali i na klasične, elegantnije farmerice. Takođe, ovo je ujedno i odličan način da dodate dašak boje ili teksturu omiljenim farmericama.

Ne treba zaboraviti ni to kako vam ovaj model farmerica može pomoći i da ležernu kombinaciju podignete na jedan viši nivo, a ove jesenje sezone birajte modele koji najbolje odgovaraju vašim ličnim preferencijama, bilo da su u pitanju uske farmerice, model sa visokim strukom ili farmerice sa širokim nogavicama. Što se tiče boje trake – samo nebo je granica!

Bijele farmerice


One su idealne zbog toga što ih možete nositi baš u svim prilikama, naravno samo u zavisnosti od modela. S obzirom na to da su bijele, često se neće ni primijetiti da je riječ o farmericama pa ih možete nositi čak i na posao. Naravno, u takvim prilikama birajte klasične bijele farmerice, koje nisu iscijepane.

Najbolje od svega? Ovaj model farmerica vam može pomoći da vizuelno izgledate vitkije te da veoma lako izbalansirate figuru, bilo da ih kombinujete sa tamnijim bojama ili se pak odlučite za monohromatski stil.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info