Vaga: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2021. godine

0

Posao. Merkur početkom novembra pravi trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da se bavite radnim zadacima koje volite da obavljate i gdje možete da pokažete vašu preduzimljivost, kreativnost, idejna rješenja i rukovodeće sposobnosti. S druge strane ćete nailaziti na teškoće u završnoj fazi aktuelnih radnih zadataka. Opozicija Sunca sa Uranom donijeće vam neočekivane teškoće u platnom prometu. Jedna važna transakcija će biti otkazana i nećete moći da prikupite sredstva za pokretanje novih projekata. Ne bi valjalo da se zadužujete i da ulazite u nove investicije.

Venera će 05. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u znak Škorpije. Promijenićete ili ćete preurediti poslovni prostor i potrudićete se da se bolje organizujete na polju novca, kao i da izradite efikasnije finansijske planove. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće gubitke zbog vaše svojeglavosti i grešaka u rukovanju novcem.

Trigon Sunca sa Neptunom, u drugoj dekadi novembra, donijeće vam dobar osjećaj za dobitne poteze u oblasti usluga. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što lako može dovesti do neočekivane blokade vašeg poslovnog računa zbog zaostalih i neizmirenih obaveza prema povjeriocima i ranijih zaduživanja.

Djelimično pomračenje Mjeseca u znaku Bika će još više iskomplikovati vaše finansijske probleme. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strijelca i omogućiće vam da započnete nove pregovore kako biste se izvukli iz dužničke krize. Biće vam potrebno više napora oko organizacije i priprema za rad.

Ljubav. Ako ste u vezi, u prvoj dekadi novembra pokrenućete se na zajedničke akcije sa voljenom osobom, u cilju poboljšanja zajedničkog budžeta i ostvarivanja zajedničkih ciljeva. Kvadrat Marsa sa Saturnom izazvaće sukobe i gubitak povjerenja između vas i vašeg partnera, jer ćete početi da nalazite niz zamjerki jedno drugom zbog neispunjenih očekivanja.

Opozicija Marsa sa Uranom, u drugoj polovini novembra, prijeti da vas dovede na korak do raskida odnosa. Vaš partner i vi ćete biti nesređeni, skloni naglim potezima i odlukama, pri čemu će svako vući na svoju stranu i optuživati ono drugo za probleme u vašoj vezi. Slušajte svoj razum i budite spremni na kompromis. Samo tako možete riješiti nesklad između vas.

Ako ste slobodni, bićete skloni da se nepromišljenu upuštate u avanture sa osobama koje su po prirodi problematičnog i nekontrolisanog ponašanja, a to vam može donijeti dosta neprilika. Sa jednom osobom ćete ući u površnu vezu u prvoj dekadi novembra, ali ćete ubrzo otkriti kako je to neko ko je opsjednut vama i ko će pokušati da kontroliše svaki aspekt vašeg života. Vaš pokušaj da prekinete taj odnos izazvaće burnu reakciju druge osobe i donijeti vam probleme. Najbolje da ne ulazite u vezu.

Starije Vage će biti sklone tvrdoglavom insistiranju kako su, sa osobom koja im se jako dopada, idealan par u ljubavi. Ući ćete olako u vezu i zaključiti da je vaš novi partner suprotnost onom što ste očekivali. Očekuju vas svađe i sukobi.

Zdravlje. Novembar će vam većim dijelom biti povoljan mjesec na polju zdravlja. Bićete više motivisani da se krećete i da se bavite svakodnevnim rekreativnim fizičkim vježbama i psihofizičkom relaksacijom. Potrudite se da pri tome izbjegavate loše vremenske prilike, jer ćete biti podložni prehladi, a moguća je upala mokraćnih kanala i otežana cirkulacija u stopalima.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate vlaknima. Pripremajte jela čiji su osnovni sastojci grah, artičoka, čia i lanene sjemenke, brokula, grašak i zobene žitarice. Prijaće vam sok od cvekle i mrkve ili da ih konzumirate svježe, jer to čisti vašu jetru i poboljšava krvnu sliku. Od voća jedite jabuke i suve šljive. Pijte više vode.

Srećni brojevi. 2, 9, 16, 20, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info