Škorpija: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2021. godine

0

Posao. Merkur u prvoj dekadi novembra pravi trigon sa Jupiterom i donosi vam podršku za postizanje važnih rokova. Kvadrat Merkura sa Plutonom će vam donijeti spletke i ogovaranja od strane nedobronamjernih osoba što će negativno uticati na vaš ugled. Izbjegavajte da poslujete sa sumnjivim osobama. Opozicija Sunca sa Uranom dovešće do neočekivanog prekida jednog poslovnog partnerstva zbog sukoba interesa, a to vam može nanijeti štetu i gubitke.

Venera će 05. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u vaš znak. Pokrenućete nove pregovore, a vaš nastup će djelovati upečatljivo na drugu stranu koja će biti zainteresovana za vaše prijedloge i uslove. Vaša vještina održavanja sastanaka i prezentacija će vam donijeti dobitke. Vaše organizacione sposobnosti, inteligencija, snalažljivost i radno iskustvo donijeće vam uspon u karijeri. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati sukob sa nadređenima i kašnjenje u rokovima. Imaćete gubitke i štetu.

Trigon Sunca sa Neptunom će vam 12. novembra doneti uspjeh u menadžmentu i kreativnim projektima. S druge strane, opozicija Marsa sa Uranom 17. novembra će vas činiti sklonima nepromišljenim potezima i otvorenim sukobima sa autoritetima, što bi moglo dovesti do skandala u javnosti i loše se odraziti na vaš ugled i položaj.

Djelimično pomračenje Mjeseca u znaku Bika dovešće do velikih smetnji u partnerskim poslovima. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strijelca i pružiće vam se mogućnosti da poboljšate finansijsko stanje zahvaljujući mudrim i vještim potezima. Važno je da se dobro organizujete i budete istrajni.

Ljubav. Ako ste u vezi, u prvoj dekadi novembra očekuju vas velike napetosti i neslaganja sa voljenom osobom, zato što ćete biti skloni da sebe i svoje potrebe ističete u prvi plan, zanemarujući svog partnera. Ulazak Venere u znak Jarca pokrenuće razgovore o važnim stvarima u cilju rješavanja neslaganja i problema.

Opozicija Marsa sa Uranom, kao i djelimično pomračenje Mjeseca u vašem polju ljubavi i partnerstva, moglo bi dovesti do raskida odnosa sa partnerom u slučaju da istrajete u svojim stavovima i ne potrudite se da pronađete zajednički prihvatljivo rješenje. Sekstil Venere sa Neptunom će vam krajem mjeseca dati dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i rješenje problema.

Ako ste slobodni, novembar vam donosi nestabilnu situaciju na polju ljubavi. Bićete skloni nepromišljenom ulasku u avanturu sa osobom koja će se pokazati problematičnom i sa kojom nećete pronaći ono što očekujete, već će vam priređivati nesuglasice, svađe i neprijatne situacije. Raskinućete tu vezu, ali će vas bivši partner proganjati i pokušavati da vas navede da se vratite. Vi sami ćete se u nekim situacijama ponašati ekscentrično, posebno u pokušaju da privučete jednu osobu koja vam se sviđa.

Starije Škorpije će biti nestalne u pokušajima da privuku pažnju osobi sa kojom žele da se emotivno zbliže. Kada uspijete da uspostavite komunikaciju, povući ćete se, da biste nenadano pokazali osjećanja. Tako ćete zbuniti vašu simpatiju.

Zdravlje. Kvadrat Marsa, koji vlada vašim poljem zdravlja, sa Saturnom i opozicija sa Uranom donijeće vam pad imuniteta i osjetljivo zdravlje tokom novembra. Bićete skloni povredama, lomovima, bakterijskim i virusnim infekcijama. Bićete osjetljivi na stres, što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Moguće su urološke tegobe, glavobolja i bol u kostima. Više odmarajte.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne kako bi vaš organizam mogao da postigne neophodnu ravnotežu. Od povrća uzimajte rukolu, šparglu, grašak, brokulu, mrkvu, peršun, kelerabu i bijeli luk. Od voća jedite mandarine, grejpfrut, ananas i jabuke. Pijte biljne čajeve i sok od limuna. Potreban vam je magnezijum i E vitamin.

Srećni brojevi. 6, 13, 18, 21, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info