Ribe: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2021. godine

0

Posao. Merkur u prvoj dekadi novembra pravi trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite bolji platni promet u odnosu na raniji period, što će vam donijeti novac koji ćete moći da ostavite po strani za tajne fondove. Kvadrat Merkura sa Plutonom izazvaće sukobe sa pojedinim saradnicima u vezi zajedničke zarade. Otkrićete kako vas neki vaši saradnici potkradaju. Opozicija Sunca sa Uranom dovešće do prekida u pregovorima oko novih projekata, koje će stopirati vaši nadređeni, zbog čega ćete ući u sukob sa njima.

Venera u prvoj dekadi novembra ulazi u znak Jarca i donosi vam povoljne mogućnosti za započinjanje saradnje koja će se pokazati stabilnom u budućnosti i koja će vam na duži rok donositi obostranu korist i dobitke. Merkur će ući u znak Škorpije i usmjeriće vas da se posvetite poboljšanju vaših stručnih i radnih sposobnosti tako što ćete pohađati kurseve i seminare u vezi novih i modernih metoda rada. Tako ćete dobiti viši stepen stručne specijalizacije. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, zbog čega će izostati podrška koju očekujete i bićete suočeni sa spletkama.

Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i donijeće vam prekid pregovora koje ste ranije pokrenuli, jer nećete moći da se uskladite u vezi zajedničkih interesa. Moguće su saobraćajne nezgode ili kvar na vozilima. Teškoće vas očekuju ako se bavite međunarodnom trgovinom i komunikacijama. Mogući su gubici.

Sunce i Merkur ulaze u znak Strijelca i vaše polje karijere u trećoj dekadi novembra, što će vam otvoriti povoljne mogućnosti za pokretanje novih projekata. Nadređeni će vam ukazati povjerenje i povjeriće vam više odgovornosti i rukovođenje jednim projektom. Imaćete teškoća oko organizovanja svega što je neophodno.

Ljubav. Ako ste u vezi, trigon Merkura sa Jupiterom u prvoj dekadi novembra omogućiće vam da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom i da imate više vremena za intimne trenutke udvoje. Jedno drugome ćete povjeriti neke tajne koje će uticati na učvršćivanje vašeg povjerenja i jedno drugom ćete biti od velikog oslonca. Vaši prijedlozi za zajedničku zabavu će odgovarati partneru.

Opozicija Merkura sa Uranom, 13. novembra, dovešće do iznenadnih prepirki između vas i voljene osobe zbog suprotnih stavova i mišljenja o tome šta vam je potrebno da bi vaša veza bila dinamičnija i kako biste izbjegli dosadu. Ulaskom Merkura u znak Strijelca ćete se usaglasiti i počećete da planirate nove zajedničke ciljeve. Imaćete kvalitetne razgovore.

Ako ste slobodni, u prvoj dekadi novembra ćete postati intimni sa osobom koju ste nedavno upoznali, a koja vas neodoljivo privlači. Vaša nova simpatija donijeće vam nova iskustva u odnosu i pokrenuće u vama duboka osjećanja. Počećete da se emotivno otvarate i povjeravate vašem partneru i nešto što niste do sada nikome ispričali o vama. Vaš partner će vas razumjeti i podržaće vas tamo gdje vam to bude potrebno. Otkrićete da imate mnogo zajedničkog. Vaša veza može da bude ozbiljna.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu sa kojom će imati mnoštvo zajedničkih tema. Vrlo brzo će se pojaviti i obostrana osjećanja. Kako ćete imati osjećaj da se poznajete već dugo i da ste srodne duše, lako ćete i brzo započeti skladnu vezu.

Zdravlje. Opozicija Sunca sa Uranom u prvoj dekadi novembra će vas činiti osjetljivima na prehladu. Moguće su disajne smetnje, variranje krvnog pritiska i bićete pojačano osjetljivi na stres. Potrebno vam je više odmora i psihofizička relaksacija. U drugoj polovini novembra će vaš imunitet biti jači i imaćete više energije. Zdravlje će vam biti mnogo bolje.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bogate vlaknima. To su čia i lanene sjemenke, artičoka i kuvani kukuruz. Od povrća jedite grah i grašak. Zobene žitarice uzimajte uz svaki obrok. Od voća jedite jabuke i suve šljive, a od povrća brokulu. Badem i crna čokolada su vam odlični za dodatak ishrani. Uzimajte C i D vitamin i magnezijum.

Srećni brojevi. 2, 7, 10, 16, 24.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info