Rak: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2021. godine

0

Posao. Merkur će 01. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da prikupite neophodna sredstva za završetak važnih obaveza u predviđenom roku. Opozicija Sunca sa Uranom će vam donijeti raskid jednog saradničkog odnosa, sasvim neočekivano, što će poremetiti vaše planove i zahtijevati da se drugačije organizujete.

Međutim, postoji i mogućnost da se usmjerite na stvaranje novih partnerskih odnosa, da pokrenete rješavanje pravih stvari, novih kreativnih projekata i da lakše rješavate obaveze koje zahtijevaju vaše stručne vještine i sposobnost komunikacije i saradnje.

Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati zastoje na polju platnog prometa. Izbjegavajte rizične finansijske poteze, jer biste se mogli naći na gubitku. Trigon Sunca sa Neptunom će vam donijeti neophodnu materijalnu podršku za razradu projekata.

Sunce će 15. novembra praviti kvadrat sa Jupiterom i bićete primorani da odlažete zadatke koji zahtijevaju velike investicije. Nailazićete na teškoće u odnosima sa nadređenima. Opozicija Marsa sa Uranom će dovesti do prekida jednog projekta gde ste ranije imali dobru saradnju i timski rad, a to će vam nanijeti gubitke.

Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strijelca i usmjeriće vas da pokrenete nove ponude u oblasti usluga, ali ćete imati teškoća da se oko toga organizujete. Trigon Marsa sa Neptunom pred kraj mjeseca će vam omogućiti da povučete poteze koji će vam donijeti dobitke i koji će vas izvući iz teškoća sa saradnicima i na polju novca.

Ljubav. Ako ste u vezi, ulazak Venere u znak Jarca i vaše polje ljubavi i partnerstva, 05. novembra, donijeće vam više stabilnosti u odnosu sa voljenom osobom. Imaćete više strpljenja jedno za drugo i posvetićete se radu na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Bićete i više nego dobro raspoloženi i dobro ćete se slagati u svemu. Poboljšaćete komunikaciju.

Kvadrat Marsa sa Saturnom, u drugoj dekadi novembra, prouzrokovaće sumnje u motive vašeg partnera i doći će do gubitka povjerenja između vas dvoje. To će vam stvoriti velike probleme, napetosti i međusobna optuživanja. Uspjećete da riješite ove probleme krajem mjeseca kroz iskren i otvoren razgovor, gdje ćete uvidjeti da ste preuveličali uzrok za vaše nesuglasice.

Ako ste slobodni, u prvoj polovini novembra zbližićete se sa osobom koju poznajete odranije, a koja živi u drugom mjestu ili u inostranstvu. Kako ste sa tom osobom relativno često u komunikaciji i kako imate mnogo zajedničkih interesovanja, između vas će se pojaviti obostrane simpatije koje će prerasti u osjećanja. Počećete da se dogovarate oko narednog susreta koji bi mogao da uslijedi vrlo brzo. Otvoriće vam se perspektiva za novu i skladnu vezu.

Nešto stariji Rakovi će biti skloni da se lako zaljube, ali će u isto vrijeme biti nesigurni da li žele ozbiljnu vezu ili samo avanturu. Druga strana će vam pokazati otvorenost i naklonost. Na vama je da se potrudite i opravdate ukazano povjerenje.

Zdravlje. Tokom novembra vas očekuje promjenjivo zdravlje. Vaš imunitet će biti bolji u prvoj polovini mjeseca, a od sredine ka drugoj polovini će početi da opada. Zbog toga je važno da preduzmete preventivne mjere, a to je da se toplije oblačite, izbjegavate vjetrovito i kišno vrijeme, da se više odmarate i izbjegavate stres. Bićete skloni respiratornim smetnjama.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su pune vitamina i antioksidanata. Od povrća uzimajte prokelj, cveklu, špinat, kiseli kupus i sočivo. Od voća će vam odgovarati jabuke i borovnice. Meso izbjegavajte, a ribu možete jesti često. Pijte zeleni čaj sa malo đumbira. Orasi i suncokretove sjemenke su vam dobre kao dodatak ishrani, kao i E vitamin.

Srećni brojevi. 4, 7, 15, 18, 22.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info