Ovan: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2021. godine

0

Posao. Merkur će 01. novembra praviti trigon sa Jupiterom i donijeće vam poboljšanje u partnerskim i saradničkim odnosima, kao i napredak u razvoju zajedničkih projekata. Možete očekivati i bolju zaradu. Kvadrat Merkura sa Plutonom će vam donijeti sklonost ka eksperimentisanju sa različitim radnim metodama, što vam neće donijeti očekivane rezultate i izazvaće zastoje i sukobe sa nadređenima.

Opozicija Sunca sa Uranom izazvaće neočekivane zastoje i probleme u platnom prometu. Izbjegavajte nove investicije i velike transakcije, jer biste mogli da se nađete na gubitku. Venera će 05. novembra ući u znak Jarca i vaše polje karijere, što će vam otvoriti povoljne mogućnosti da pokrenete novi dugoročni projekat koji uključuje oblasti poput građevinarstva, arhitekture, kao i dobar osjećaj za strukturu, formu i međuljudske odnose.

Merkur će ući u znak Škorpije i pokrenuće vas da se potrudite oko rješavanja zastoja u platnom prometu. Vješto ćete planirati finansijske poteze. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće ozbiljne teškoće sa dugogodišnjim saradnicima.

Sunce će 16. novembra praviti sekstil sa Plutonom i uspjećete, zahvaljujući vještim potezima, da poboljšate svoj status i dobijete bolje radno mjesto ili da napredujete u karijeri. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što vam može nanijeti neočekivane gubitke zbog velikog pada vrijednosti nečega u šta ste investirali svoj novac. Djelimično pomračenje Sunca u znaku Bika će još više iskomplikovati vaše finansijsko stanje i potvrditi gubitak.

U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strijelca, što će vam omogućiti da dobijete materijalnu i stručnu podršku za aktuelne projekte i izvučete se većim dijelom iz teškoća.

Ljubav. Ako ste u vezi, Venera će 05. novembra ući u znak Jarca i usmjeriće vas da sa voljenom osobom poradite na ostvarenju zajedničkih ciljeva. Oko toga ćete uspjeti da postignete saglasnost. Vaša veza će dobiti stabilnu formu i poboljšaćete komunikaciju. Neslaganja će se pojaviti oko druženja, izlazaka i ulaganja zajedničkih finansija, zbog čega mogu da izbiju svađe između vas dvoje.

Venera će u drugoj polovini novembra praviti trigon sa Uranom i sekstil sa Neptunom, što će vam pomoći u nalaženju zajednički prihvatljivog rješenja oko oblasti oko kojih ne budete mogli da se složite. Voljenoj osobi ćete pokloniti nešto što ste ranije obećali. Kraj mjeseca vam donosi više lijepih intimnih trenutaka i ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja.

Ako ste slobodni, vašu pažnju će u prvoj dekadi novembra privući osoba koja je ambiciozna, snažnog karaktera i zainteresovana za ozbiljnu vezu, a koje će vam indirektno pokazati da joj se dopadate. Povezaće vas rad na zajedničkom projektu i saznanje da imate veći broj zajedničkih interesovanja. Počećete da se viđate i provodite više vremena zajedno, ali nećete žuriti sa odlukom da započnete novu vezu prije nego što se bolje upoznate. Već krajem mjeseca ćete oboje biti sigurni da želite emotivnu vezu.

Stariji Ovnovi će poželjeti da upoznaju nekog s kim bi mogli da započnu vezu na duže staze i želja će im se ispuniti zahvaljujući Venerinom ulasku u znak Jarca. Osobu koju je teško osvojiti će privući vaša inicijativa i iskrena emocija.

Zdravlje. Merkur će u prvoj dekadi novembra ući u znak Škorpije i praviće kvadrat sa Saturnom, što će vas činiti sklonima urološkim tegobama, bolovima u zglobovima, artritisu i jačoj prehladi. Sredinom mjeseca će Merkur praviti opoziciju sa Uranom, što će vas činiti pojačano osjetljivima na stres, a to će izazvati psihosomatske smetnje. Više se odmarajte.

Hrana. Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su bogate proteinima. Od povrća jedite soju, grašak, grah i brokulu. Pileće i ćureće meso, kao i morsku ribu možete pripremati više puta sedmično. Jogurt, sir i jaja možete uzimati svakodnevno za doručak. Od voća jedite jabuke, ananas i sušeno voće. Pijte mineralnu vodu. Izbjegavajte brzu hranu, grickalice i slatkiše.

Srećni brojevi. 4, 11, 16, 18, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info