Lav: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2021. godine

0

Posao. Merkur će 01. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da sklopite novi ugovor, započnete profitabilno partnerstvo i ostvarite uspjeh na polju javnosti. Ako se bavite sopstvenim biznisom, uvećaćete broj klijenata i zaradu. Opozicija Sunca sa Uranom će vam donijeti neslaganja sa nadređenim osobljem, zbog čega ćete kasniti sa rokovima. Vaš položaj na poslu će biti neočekivano ugrožen zbog čega ćete morati da pravite kompromise o kojima ranije ne biste ni započinjali pregovore sa drugom stranom.

Venera će 05. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u znak Škorpije. Bićete u mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju usluga i da nabavite nova sredstva za rad. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati zastoje i teškoće u velikim projektima. Neke rokove ćete morati da odložite, a to vam može nanijeti štetu.

Kvadrat Sunca sa Jupiterom 15. novembra vas upozorava da se posvetite rješavanju pravnih obaveza i sređivanju zaostale administracije. U slučaju posjete inspekcije, možete platiti kaznu. Opozicija Marsa sa Uranom može prouzrokovati vaš pad sa položaja, gubitak radnog mjesta ili veliku štetu tamo gdje to najmanje očekujete i ne neočekivan način.

Moguće su ozbiljne nesuglasice sa osobama od autoriteta. Ovo će još više naglasiti djelimično pomračenje Mjeseca u znaku Bika i vašem polju posla. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strijelca, što će vam donijeti srećne okolnosti koje će vam pomoći da sanirate nastalu štetu i da pokrenete nešto novo.

Ljubav. Ako ste u vezi, na početku novembra doći će do više razumijevanja i plodnih dogovora između vas i voljene osobe. S druge strane, početkom druge dekade mjeseca može doći do svađa unutar porodice i sa partnerom, jer niste na vrijeme rješavali prioritetne stvari. Zauzimaćete tvrdokorne stavove i bićete nepopustljivi.

Druga polovina novembra će vam donijeti dalje komplikacije u odnosima sa partnerom. Neslaganja ćete imati i u vezi zajedničkih ciljeva, načina njihovog ostvarenja i onoga što smatrate važnim u vašem odnosu. Tek krajem mjeseca ćete uspjeti da umanjite tenzije i da započnete iskren i otvoren razgovor u cilju rješavanja problema. Uspjećete da se uskladite.

Ako ste slobodni, početak novembra vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim optimizmom i intelektualnim sposobnostima. U početku ćete biti zainteresovani da se bliže upoznate, ali ćete već od sredine novembra primijetiti da različito posmatrate neke stvari u životu i da postoji veći broj tema u vezi kojih imate različite poglede. Neophodno će biti da prorade i vaša osjećanja jednog prema drugom. Samo ako budete osjećali povezanost može da dođe do emotivne veze.

Nešto stariji Lavovi će postavljati prevelike zahtjeve pred osobu sa kojom žele da se emotivno povežu. To će dovesti do udaljavanja, ali vi to nećete htjeti da prihvatite, niti da mijenjate vaše stavove. Sami ćete biti krivi za neuspjeh u ljubavi.

Zdravlje. Ulazak Venere u znak Jarca i vaše polje zdravlja, u prvoj dekadi novembra, doprinijeće jačanju vašeg imuniteta i pokrenuće vas da posvetite više briga svom zdravlju. Obavićete preglede koje ste jedno vrijeme odlagali i preduzećete preventivne mjere kako biste izbjegli zdravstvene smetnje. Bez obzira na to, bićete osjetljivi na prehladu. Moguće su urološke tegobe.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice srednje kalorične vrijednosti, bogate vitaminima i proteinima. Od povrća jedite sočivo, špinat, brokulu, krompir i soju. Rižu možete češće da pripremate. Od mesa uzimajte pileće i ćureće. Od voća jedite jabuke, kruške, ananas i suvo grožđe. Kikiriki i suncokretove sjemenke jedite često. Izbjegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi. 2, 7, 12, 18, 23.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info