Jarac: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2021. godine

0

Posao. Merkur početkom novembra pravi trigon sa Jupiterom i donosi vam veliku zaradu kroz vješte i mudre poteze. Osim toga, moguć je i napredak u karijeri. S druge strane, kvadrat Merkura sa Plutonom će vas činiti sklonim pogrešnim odlukama koje bi mogle da nanesu štetu vašem ugledu. Opozicija Sunca sa Uranom donosi vam neočekivani prekid jedne saradnje koja će dovesti do izostanka podrške za razvoj jednog kreativnog projekta.

Venera u prvoj dekadi novembra ulazi u vaš znak i usmjeriće vas ka nastojanjima da vaše radne kvalitete promovišete intenzivnije, da se istaknete u izgrađivanju korisnih i dobitnih poslovnih odnosa, a bićete uspješni u svemu gdje vaš osjećaj za ljepotu i formu može da dođe do izražaja.

Merkur će ući u znak Škorpije i bićete u mogućnosti da ostvarite nove saradničke odnose koji će se pokazati profitabilnima. Bićete dobro organizovani u svakoj vrsti timskog rada. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i doći će do zastoja i nedostatka sredstava za razvoj jednog grupnog projekta, što će vam nanijeti gubitke i dovesti do neslaganja sa saradnicima.

Sekstil Sunca sa Plutonom u drugoj dekadi novembra će vam omogućiti da vještim potezima izađete iz teškoća i nastavite radne zadatke koji su povezani saradnjom i grupnim radom. S druge strane ćete zbog opozicije Marsa sa Uranom prekinuti saradnju sa pojedincima i preduzećima sa kojima ste u sukobu interesa i koji vam najviše prave štetu i smetnje.

Trigon Venere sa Uranom omogućiće vam razradu plodnih ideja i uspeh u kreativnom projektima. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strijelca i započećete nove tajne pregovore. Ostvarićete uspjeh i imaćete dobar osjećaj kako da postignete uspjeh u pregovorima, planiranju i organizaciji.

Ljubav. Ako ste u vezi, vaš partner će vam pružati iskrene emocije i više pažnje. To će doprinijeti stabilnosti vaše emotivne veze i nalaženju novih zajedničkih interesovanja. Odgovornije ćete pristupati voljenoj osobi i nastojaćete da ispunjavate vaša obećanja. Imaćete i dobar osjećaj za potrebe vašeg partnera. Zauzvrat će vaš partner da vam ispuni jednu želju, što će pojačati vašu bliskost.

Druga polovina novembra će vam donijeti neočekivana neslaganja oko društvenih aktivnosti, izlazaka i zabave. Vaš partner će željeti da isprobate nova mjesta za izlazak i da upoznajete nove ljude, ali ćete vi insistirati na već ustaljenim mjestima i zajedničkim prijateljima, jer nećete biti spremni za promjene. Uspjećete da nađete zajednički prihvatljivo rješenje.

Ako ste slobodni, novembar će biti prilično nezahvalan za ulazak u novu emotivnu vezu i druženje. Sa prijateljima se nećete moći složiti oko zajedničkih izlazaka i zabave, jer ćete imati različite prijedloge i ideje. Svako će vući na svoju stranu. Upoznaćete više osoba koje će vas privući, ali osim prilike da uđete u prolaznu avanturu, nešto više od toga nećete uspjeti da postignete. Lako ćete ulaziti u sukobe, neslaganja, polemike i vaša osjećanja će biti nestabilna. Krajem mjeseca će doći do poboljšanja.

Nešto stariji Jarčevi će biti na korak da započnu vezu sa osobom koja im se dopada i sa kojom se duže vrijeme viđaju. Odjednom ćete se razočarati i odustati, jer ćete naići na razlike između vas i vaše simpatije koje niste ranije primjećivali.

Zdravlje. Prva polovina novembra će vam donijeti pojačanu osjetljivost na stresne okolnosti i to će da izaziva psihosomatske smetnje. Bićete osjetljivi i na nagle promjene vremena, što će dovoditi do pojačanog umora i glavobolje. U drugoj polovini novembra će vam biti osjetljivo grlo i urinarni trakt, gdje može doći do upale. Krvni pritisak će vam biti promjenjiv.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i lake za probavu. Od povrća pripremajte čorbe sa miješanim povrćem i dodatkom pilećeg mesa. Jedite grašak, kelj, kiseli kupus, soju, cveklu i krompir. Pileće i ćureće meso, kao i ribu pripremajte više puta sedmično. Od voća jedite jabuke, ananas, suvo grožđe i smokve. Izbjegavajte slatkiše.

Srećni brojevi. 3, 8, 12, 17, 22.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info