Blizanci: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2021. godine

0

Posao. Merkur će 01. novembra praviti trigon sa Jupiterom i donijeće vam finansijsku podršku za nastavak jednog kreativnog projekta. Bilo bi i više nego poželjno da se ne zadužujete i ne ulazite u velike troškove, jer ćete imati teškoća na polju platnog prometa. Izgledne su spletke na poslu i nesuglasice sa radnim kolegama. Izbjegavajte nelegalne radnje, jer biste mogli da ostanete bez posla.

Venera će ući u znak Jarca 05. novembra i pružiće vam se pogodnosti da poboljšate platni promet i ostvarite dobitke. Imaćete dobar osjećaj za investicije. Merkur će ući u znak Škorpije i pojačaće vašu vještinu u planiranju novih usluga koje ćete ponuditi u narednom periodu i koje će vam donijeti bolju zaradu i više uspjeha u radu. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i suočićete se sa nedostatkom podrške u razvoju aktuelnih zadataka.

Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i donosi vam izuzetno napetu situaciju na radnom mjestu. Uzrok su stalne nenajavljene i iznenadne promjene i veliki pritisci od strane nadređenih, sa kojima ćete imati sukobe. S druge strane će vam trigon Merkura sa Neptunom donijeti dobar osjećaj kako da prevaziđete ove teškoće i kako da vještim potezima, dobrom organizacijom i uspješnim pregovorima zadržite vaše radno mjesto stabilnim.

Ulazak Sunca i Merkura u znak Strijelca u trećoj dekadi novembra će vam otvoriti mogućnosti za uspjeh na polju javnosti, ali ćete biti opterećeni rješavanjem pravnih obaveza. Ući ćete u novo poslovno partnerstvo. Imaćete dobar osjećaj kako da ostvarite dobitke i bolje pozicije.

Ljubav. Ako ste u vezi, na početku novembra imaćete mogućnost da se sa voljenom osobom više nego obično posvetite zajedničkim interesovanjima. Jedno drugom ćete pružati podršku i oslonac u svemu gdje to bude potrebno. Poboljšaćete komunikaciju i pridržavaćete se svih dogovora. Bićete u mogućnosti i da odete na prijatno zajedničko putovanje.

Sredinom mjeseca može doći do nesuglasica sa partnerom, jer ćete saznati da vam je nešto prećutao. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strijelca i vaše polje ljubavi, što će doprinijeti poboljšanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. Partner će vam poklanjati više pažnje i povjeriće vam važne intimne stvari.

Ako ste slobodni, početkom novembra ćete upoznati osobu sa kojom ćete moći o svemu što vas zanima da razgovarate sasvim otvoreno i iskreno. Dobićete od vaše nove simpatije razumijevanje i primijetićete da imate slično mišljenje o mnogim stvarima i da vas slične stvari u životu interesuju. Između vas dvoje će se pojaviti obostrane emocije. U trećoj dekadi novembra ćete imati osjećaj da ste stvoreni jedno za drugo i spontano ćete započeti emotivnu vezu koja ima šanse da bude duga i skladna.

Stariji Blizanci će na jednom seminaru upoznati osobu sa kojom će započeti razmjenu iskustava i komunikaciju koja prevazilazi njihova očekivanja. Imaćete utisak kako ste našli vašu srodnu dušu. Do kraja mjeseca ćete ući u skladnu vezu.

Zdravlje. Tokom novembra je neophodno da posvetite posebnu pažnju vašem zdravlju, jer će vaš imunitet biti prilično oslabljen. To će vam donijeti podložnost virusnim upalama, pojačanom stresu, psihosomatskim i meteoropatskim tegobama. Moguća je jača prehlada i urološke smetnje. Više se odmarajte.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne, kako biste organizam doveli u potrebnu ravnotežu i ojačali imunitet. Jedite više voća. Prijaće vam ananas, mango, jabuke, mandarine i kivi. Pijte sok od limuna, mineralnu vodu i biljne čajeve. Od povrća jedite grašak, brokulu, zeleno povrće i cveklu. Ribu uzimajte više puta sedmično.

Srećni brojevi. 5, 12, 16, 20, 22.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info