5 najpopularnijih modela obuće za Jesen 2021.

0

Kako bi vaš stajling i ove jesenje sezone bio veoma moderan, to možete postići i pomoću obuće. Upravo sljedeći modeli trenutno su među najpopularnijima ove sezone, a vama će pomoći da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling.

Gležnjerice sa blok petom


Možemo s pravom reći kako je ovo i najpopularniji model obuće tokom jesenje sezone. Gležnjerice su veoma veliki trend i ultra su popularne, a ove jesenje sezone izdvaja se model sa blok petom. Idealne za kombinovanje sa farmericama i raznim modelima pantalona i suknji, gležnjerice možete nositi u svim prilikama, od jutra do večeri.


Kako biste dobile veoma moderan i upečatljiv stajling i ove jeseni, za to će se pobrinuti gležnjerice sa efektom krokodilske kože – veoma privlačne i jednostavne za kombinovanje, tako lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a posebno kada birate one koje su u nekoj od neutralnih nijansi. Kupite ih ovdje.

Mokasine


One su veoma udobne i veoma poželjne, posebno u kombinacijama sa pantalonama, a možete ih nositi gotovo u svim prilikama. Mokasine su idealan izbor obuće i za poslovne prilike, a njihova udobnost i moderni dizajn uvijek ih izdvajaju u odnosu na sve druge modele cipela.


Ove jesenje sezone birajte mokasine u nekoj od nijansi bijele, a koje će vam pomoći da upotpunite, uvijek popularni, monohromatski stil (kombinovanje različitih nijansi iste boje) ili da u potpunosti osvježite stajling, gdje će vam upravo one služiti kao završni pečat. Kupite ih ovdje.

Zmijska koža


Animal print veoma je popularan i možete ga pronaći na svim modelima garderobe i asesoarima. Izuzetak nije ni obuća, a i ove jesenje sezone u prvom planu i u vrhu popularnosti su modeli obuće koji su ukrašeni specifičnim printom, a to je zmijska koža, bilo da se radi o diskretnijem ili pak upadljivijem dezenu.


Gležnjerice, baletanke, štikle ili čizme – sve je veoma moderno i popularno, a može vam pomoći da vašem cjelokupnom stajlingu dodate dašak glamura te da izgledate veoma upečatljivo. Kupite ih ovdje.

Baletanke


Jesen je gotovo i nezamisliva bez baletanki, pogotovo topliji jesenji dani. Udobne i moderne, baletanke veoma lako možete iskombinovati sa raznim modelima farmerica, suknji, pantalona i haljina, a veoma dobro će se uklopiti gotovo u svaki stajling te ih možete nositi u mnogobrojnim prilikama.


Tokom jesenje sezone jedna od odličnih opcija su baletakne u nježnim, zemljanim tonovima, ali činjenica je da sa crnim baletankama sigurno nikada nećete pogriješiti. Kupite ih ovdje.

Visoke čizme


Nešto svježiji jesenji dani idealno su vrijeme i za jedan od najomiljenijih trendova, kada je u pitanju obuća, a to su visoke čizme. Veoma praktične i moderne, ove popularne čizme već par sezona su apsolutni hit, a to nije izuzetak ni ove jeseni.


Idealne za kombinovanje sa mini suknjama i mini haljinama, jednako dobro se slažu i sa farmericama, helankama i uskim modelima pantalona. Velur ili koža? Prve su idealne za suve jesenje dane, a druge za nešto hladnije i kišovite (ove druge možete nositi i tokom zimske sezone). Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info