OVO su TOP jesenji lakovi za vaš HOROSKOPSKI ZNAK

0

Bez obzira na to kako su vam zvijezde poslagane ove sezone i bez obzira na to da li je Merkur retrogradan ili ne, jedno je sasvim sigurno – vrhovi vaših prstiju mogu vas dovesti u centar pažnje.

Smjena sezone mnogo se više proteže od mijenjanja i prilagođavanja garderobe datim vremenskim uslovima – možda je stiglo vrijeme da napravite zaokret u karijeri, da se riješite stvari koje vam više ne služe ili da jednostavno napravite određene promjene koje će biti pravo osvježenje.

Bez obzira na to šta su vam glavni ciljevi ove jesenje sezone, uvijek postoji beauty opcija koja ih prati. Ove jeseni možete birati bilo koju boju laka, ali evo koja je baš najbolja za vaš horoskopski znak.

Ovan


Ove jesenje sezone, kada je riječ o Ovnovima, sve je u znaku emotivnih, zadovoljavajućih i avanturističkih susreta. A ništa ne podsjeća na strast kao kao tamna, skoro krv crvena (ili boja šljive) nijansa laka. To može biti i bordo, a što je najpopularnija boja ove jeseni.

Bik


Svadbena zvona mogla bi u bliskoj budućnosti da zvone mnogim damama rođenim u znaku Bika, s obzirom na to da su im partnerstvo i brak jedan od glavnih fokusa. A čak da to i ne bude slučaj, tople nude nijanse ili puder ružičaste odlične su za sve prilike.

Blizanci


Blizanci mogu očekivati da će biti veoma zauzeti ove jesenje sezone, posebno kada je riječ o poslu i ispunjavanju dugoročnih ciljeva. S obzirom na to, potrebna vam je prigušena boja koja će nadopunjavati vaš raspored u pokretu. Upravo iz tog razloga, za vas je najbolja siva.

Rak


Ljubav i romantika glavni su pokretači Rakovima ove jesenje sezone. To znači da će raskošne nijanse ružičaste i crvene sa narandžastim podtonovima najbolje oslikati ovo romantično stanje, a definitivno će privući pažnju, gdje god se pojavite.

Lav


Dom i porodica zauzimaju centralno mjesto ove jesenje sezone, jer jedni Lavovi imaju tendenciju da se skrase i zasnuju porodicu, dok se drugi kreću ka putu da preurede svoj dom. Duboka nijansa zelene predstavlja rast i stabilnost i, da, upravo ona je jedna od najboljih za vas ove sezone.

Djevica


Djevice su fokusirane na širenje vidika i dijljenje onoga što su naučile s drugima – bez obzira da li je to priča na blogu, video na popularnim društvenim mrežama ili pak događaj na kojem će biti domaćin. Plava boja povezuje se sa idejama i komunikacijom, a blijedo plava ili mornarsko plava idealna je za vas ove sezone.

Vaga


Kod Vaga se ove jesenje sezone sve vrti oko novca tako da će većinu sezone provesti u isprobavanju raznih načina da poboljšaju svoje finansijsko stanje i iskorištavanju prilika koje im se same nameću. Zlatno zelena nijansa upravo je ono što će oslikati ovu tendenciju.

Škorpija


Škorpije žele da uvedu ogromne promjene ove jeseni i to iz korijena. Izbacuju iz života sve što im više ne služi i uvode nove stvari u svakodnevnicu. Potrebna im je boja koja predstvalja svjež pristup i hrabre poteze. Upravo iz tog razloga, svjetlucava srebrna je boja koju bi trebalo da nose ove sezone.

Strijelac


Nakon napornog vremena provedenog u poslu i ličnom zanemarivanju, konačno je stiglo vrijeme da se Strijelci posvete malo više sebi. Nježni, zemljani tonovi pružiće im smirujuću i prizemljenu energiju koja im je sada tako potrebna.

Jarac


Jarčevi mogu očekivati da im raspored bude popunjen mnogobrojnim zabavama i poslovnim ručkovima i večerama. Dominiraće u svim situacijama, a svjetlucave metalik nijanse pomoći će im da se istaknu u svim prilikama.

Vodolija


Vodolije će ove sezone stići do statusa šefa što znači da mogu očekivati veliki preokret na polju karijere, bilo da je u pitanju napredovanje ili neki oblk javnog priznanja. Shodno tome, nijansa koja im je idealna je teget (ona istovremeno opisuje i njihovu ličnost).

Ribe


Putovanja, avanture i istraživanje ono je što Ribe mogu očekivati ove jesenje sezone. Iz tog razloga vam je potrebna boja laka koja je istovremeno raskošna i nadahnjujuća, jer su to vrste uzbuđenja kojima težite i za kojima žudite. Vatrena crvena upravo je takva boja pa ne propustite priliku da je nosite ove jeseni.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info