H&M: Ovo su najmodernije haljine ove jeseni

0

Kao što je to slučaj svake jesenje sezone, tako i ove, najpopularniji švedski brend, H&M, pobrinuo se da izgledamo veoma moderno, privlačno i apsolutno prekrasno. Upravo sljedećih pet haljina veoma su atraktivne, moderne i privlačne, a možete ih nositi tokom cijele jesenje sezone.

Haljina na preklop


Izuzetno udobna i ultra popularna, haljina na preklop jedan je od onih modela koji vam mogu pomoći i da izgledate malo više i vitkije. Pored toga, ona je i jedan od najudobnijih modela koji je idealan za toplije jesenje dane, ali ako birate model sa dugim rukavima, veoma lako ćete je uvrstiti u svoj stajling i tokom nešto svježijih jesenjih dana.

Vjerovatno vam je poznato kako vi određujete dubinu dekoltea kod haljine na preklop, a upravo to vam pomaže da dobijete stajling koji odgovara svim prilikama. Šta odabrati ove jesenje sezone, kada su u pitanju haljine na preklop: jednobojne ili dezenirane? Sasvim je nebitno, jer u oba slučaja možete postići fantastičan stajling, mada će dezenirani model uvijek privući pažnju.

Haljina A kroja


Ovaj retro stil može vam pomoći da na jednostavan način istaknete sve ono što želite, ali i da prikrijete male nedostatke na tijelu. Haljina A kroja gotovo uvijek je odličan izbor, a posebno se preporučuje damama kod kojih su butine nešto izraženije.

Iako je riječ o modelu koji seže tik ispod koljena, ona je dovoljno elegantna da je nosite u svim svečanim prilikama ove jesenje sezone. Dodajte joj kraći blejzer, baloner ili pak elegantnu kožnu jaknu i dobićete veoma moderno modno izdanje.

Karirana haljina


Određeni dezeni i uzorci popularni su tokom određenih sezona pa nam se, shodno tome, karirani dezen ponovo vratio. Da, on je najpopularniji tokom jesenje sezone, a jedan od načina da ga uvrstite u svoj svakodnevni stajling jeste i da birate haljine koje su ukrašene pomenutim dezenom.

Ukoliko vam je cilj da dobijete veoma upečatljiv stajling, onda je nešto sitniji karirani dezen jedna od najboljih opcija. Ove jesenje sezone birajte karirane haljine sa ovim uzorkom, a koji je mješavina toplih boja, u prvom redu narandžaste i ružičaste, jer će vas uvijek dovesti u centar pažnje.

Haljina ravnog kroja


Haljina ravnog kroja idealna je za mnogobrojne prilike, a možete je kombinovati sa gležnjericama, klasičnim salonkama ili čizmama. Kako su pastelne nijanse gotovo pa uvijek odlična opcija, a ujedno su veoma tople i privlačne, haljina ravnog kroja u nekoj od pastelnih boja svakako neće proći nezapaženo.

Po potrebi, ovoj haljini možete dodati kaiš, kako biste stvorile ravnotežu između gornjeg i donjeg dijela tijela. Takođe, kaiš možete postavljati više ili niže (ako ste niža žena, poželjno je da kaiš postavite malo više, kako biste na veoma jednostavan način dodale par centimetara svojoj silueti).

Košulja haljina


Popularni ljetni komad garderobe možete nositi i tokom jesenje sezone, pogotovo tokom toplijih dana. Košulja haljina odličan je izbor u mnogobrojnim prilkama, a ove jesenje sezone birajte dezenirane modele, jer će vas uvijek dovesti u centar pažnje, a ujedno su i veoma moderni.

Naravno, obavezno birajte model dugih rukava, a u kombinaciji sa čizmama i balonerom, dobićete veoma modernu kombinaciju koja odgovara i nešto svježijim jesenjim danima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info