5 hit komada garderobe koje trebate imati ove jeseni

0

Određeni komadi garderobe mogu u potpunosti osvježiti vaš stajling tokom jesenje sezone. Osim što su veoma praktični i funkcionalni, oni su i veoma popularni. Donosimo pet najboljih.

Cigaret pantalone


Pantalone su uvijek odličan izbor, a posebno kada su u pitanju nešto hladniji jesenji dani. Ukoliko vam je cilj da malo osvježite svoj stajling ove sezone, birajte cigaret pantalone, a posebno one koje imaju nešto viši struk i već ugrađen pojas.

Veoma elegantne i moderne, možete ih nositi u svim prilikama, bez obzira da li je u pitanju posao, svečanost ili večernji izlazak. Boja? S crnim cigaret pantalonama nema greške, jer ih možete kombinovati sa svim drugim bojama, ali i sa mnogobrojnim komadima garderobe.

Čarapa-čizmice


One su već par sezona pravi hit, a posebno su popularne tokom jesenje sezone. Veoma lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling, bilo da ih kombinujete sa suknjama, haljinama ili pantalonama.

Jako interesantne i moderne, crne čarapa-čizmice model su koji je u samom vrhu popularnosti, jer se (bukvalno) najlakše kombinuju sa svim bojama i komadima garderobe.

Smeđa


Ovo je jedna od onih boja koje je veoma lako kombinovati sa svim drugim bojama, bilo da one dolaze iz neutralnog ili nešto svjetlijeg spekra. Takođe, smeđa je i jedna od najpopularnijih boja ove jesenje sezone, a dolazi nam u više nijansi (svjetlije i tamnije) pa eto još jednog razloga da je uvrstite u svoj stajling ove jeseni.

Možete pomisliti kako je ovo jedna veoma neupečatljiva boja, ali zapravo je veoma suprotno: u zavisnosti od toga s kojim bojama je kombinujete, ona može svaku kombinaciju podići na jedan viši nivo, a posebno je dobra kada su u pitanju poslovne kombinacije. Na kraju, dodaćemo kako s ovom bojom nikada ne možete pogriješiti, jer je možete nositi baš u svim prilikama.

Životinjski dezen


Koliko god vam se dopadao ili ne, činjenica je da je on veoma popularan. Druga činjenica je da će vam ovaj dezen u potpunosti osvježiti stajling, ali samo pazite kako ćete ga kombinovati: najbolje bi bilo da ostatak garderobe ne bude dezeniran, a ako baš i niste sigurne kako će vam komadi garderobe sa životinjskim dezenom pristajati, najbolje je da počnete sa “malim dozama”.

Recimo, gležnjerice sa dezenom zmijske kože – trenutno su jedan od najmodernijih modela obuće – sigurno će svaku kombinaciju podići na viši nivo, bez obzira na to koji stil želite da postignete. Osim gležnjerica, jednako su popularne i mokasine i salonke ukrašene pomenutim dezenom.

Karirana suknja


Mini, midi ili maksi – koju god da odaberete, bitno je da je riječ o kariranoj suknji. Kao i svake jesenje sezone, karirani uzorak je veoma popularan, ali čini se nikada kao ove jeseni. Bukvalno ga možete pronaći na svim komadima garderobe, modelima obuće i asesoarima.

Neke žene idu čak i dalje te imaju i kosu koja je farbana u kariranom uzorku. Ipak, vi to ne morate – dovoljno je da ovaj dezen unesete u svoj stajling u vidu suknje, a nema greške ni ako odlučite da to budu pantalone, košulja ili šal.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info