ZARA: Ovo su najmodernije pantalone ove jeseni

0

Pantalone su uvijek veoma poželjan komad garderobe, a posebno kada je riječ o nešto svježijim jesenjim danima. Kako biste i ove jesenje sezone izgledale veoma moderno te vaš stajling bio fantastičan, za to se pobrinuo najpopularniji španski modni brend, ZARA, a upravo sljedećih pet modela pantalona najmoderniji su izbor ove jesenje sezone.

Za vitkiji stas


Uvijek poželjne i gotovo pa uvijek popularne, pantalone sa visokim strukom odavno su postale komad garderobe koji veoma rado nosimo u mnogobrojnim prilikama, od formalnih do onih koje ne zahtijevaju formalni stajling.

Doduše, to je sasvim i razumljivo, jer nam upravo ovaj model pantalona može pomoći da vizuelno izgledamo vitkije, odgovaraju ženama svih figura, a ako ste niska dama, onda je ovaj model pantalona pravi blagoslov za vas – naime, pomoći će vam da vizuelno izgledate više. Boja? Sve zavisi od vaših preferenicja, a ove su dostupne u čak osam različitih nijansi! Kupite ih ovdje.

Neizbježni retro


Plisirana suknja jedan je od veoma modernih retro trendova te je u samom vrhu popularnosti unazad par sezona. Ista je situacija i ove jeseni, ali ono što možete uraditi jeste i da se odlučite za ZARA plisirane pantalone. O čemu se radi?

Riječ je o pantalonama širokih nogavica, a koje su plisirane na prednjem dijelu – naime, one imaju par falti na gornjem dijelu te se dobija blago plisirani stil na nogavicama. Veoma dobro ih možete iskombinovati sa raznim komadima gardeorbe, a dostupne su u tri prekrasne boje – prljavo bijela, kaki i crna. Kupite ih ovdje.

Sportska elegancija


Čini se kako su sportski modeli pantalona popularniji nego ikada ranije, a to je sasvim i razumljivo imajući u vidu kako je riječ o pantalonama koje su veoma udodne. Međutim, ove jesenje sezone možete spojiti dva stila u jednom – sportski i elegantni stil koji ćete pronaći u ovim ZARA pantalonama.

One imaju odlike sportskog stila u gornjem dijelu (elastični pojas koji je dodatno osiguran pomoću klasične vrste pojasa), ali i elegantnog – kroj i dezen koji podsjećaju na klasične modele pantalona, a koje možete jednako dobro kombinovati i sa cipelama i sa patikama. Kupite ih ovdje.

Mornarski stil


Mornarski stil obično je rezervisan za ljetnu sezonu. Znate već i same – pruge svih veličina, boja i dimenzija naprosto dominiraju tokom ljeta i najpopularniji su dezen tokom pomenute sezone. Međutim, pruge nisu jedini predstavnik ovog stila.

Naime, šorcevi i pantalone sa ukrasnim dugmadima postavljenim na prednjoj strani, jedno ispod drugog (obično tri sa lijeve i isto toliko sa desne strane) takođe predstavljaju mornarski stil, a ove jesenje sezone možete biti veoma trendi tako što ćete se odlučiti za ove prekrasne ZARA mornarske pantalone. PS: dostupne su u tri boje i možete ih kupiti ovdje.

Najpopularniji dezen


Jesenja sezona, po pravilu, apsolutno je nezamisliva bez kariranog uzorka. To je slučaj i kada su u pitanju pantalone, a upravo je ovo i jedan od najlakših načina da pomenuti uzorak unesete u svoj svakodnevni stajling. Ukoliko birate nešto svjetlije karirane pantalone, odlično ćete ih iskombinovati sa tamnijim, neutralnim bojama.

I, na kraju, bilo bi dobro da karirane pantalone budu jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije, mada nećete pogriješiti ako kombinaciji dodate dezenirane asesoare. Pogađate, karirane. I, na kraju, dodaćemo kako su nas ove karirane pantalone oduševile, jer su veoma ženstvene i privlačne, a tako idealne za kombinovanje sa nešto tamnijim, neutralnim bojama. Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info