Ovih 5 stvari muškarac radi kada je spreman za ozbiljnu vezu

0

Postoji razlika u ponašanju muškarca kada želi ženu te kada je zaljubljen u nju. Zaljubljenog muškarca, koji je spreman na ozbiljnu vezu, otkriće sljedeće aktivnosti.

Daje ti komplimente koji nisu vezani samo za tvoj izgled


Kada muškarac “samo” želi ženu, davaće joj komplimente koji su vezani za njen izgled i ljepotu. Muškarac koji je zaljubljen u ženu komplimentiraće i druge sfere njezina života, a najviše će se koncentrisati na osjećanja koja ona u njemu pobuđuje.

Želi te upoznati sa svojom proodicom i prijateljima


Kada upoznaje ženu s kojom želi biti u vezi, izreći sudbonosno: “Da” i zasnovati porodicu, muškarac je želi upoznati sa svojom porodicom i prijateljima. Zaljubljeni muškarac želi da njegova partnerka postane dio njihovog svakodnevnog života pa je ne želi skrivati.

Uključuje te u svoje buduće planove


Zaljubljeni muškarac svoju će dragu uvrstiti u svoje buduće planove. Pitaće je želi li mu se pridružiti na rođakovom vjenčanju koje će se održati za pola godine ili želi li s njim otići na godišnji odmor. Ako vas muškarac pita za mišljenje o nekretnini koju planira kupiti, vjerovatno razmišlja o tome kako ćete jednog dana zajedno živjeti u njoj.

Govori ti šta osjeća


Prije nego što ženi kaže da je voli, zaljubljeni muškarac izjaviće joj ljubav na drugi način. Reći će joj da je divna osoba, da su članovi njegove porodice komentarisali kako je on postao bolja osoba otkako je s njom ili će joj povjeriti da uživa u njihovoj zajedničkoj vezi.

Želi ti pomoći


Zaljubljeni muškarac pronaći će način da usreći svoju dragu i pomogne joj kad god mu se ukaže prilika. Isposlovaće za nju povoljniji ugovor s mobilnim operaterom, pronaći joj odličnog automehaničara koji nije preskup ili joj donijeti pileću supu kada je bolesna.

Izvor: Zadovoljna

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info