3 fantastična jesenja parfema koja trebate imati odmah sada

0

Naravno da uvijek želimo da mirišemo fantastično! Ali ako vam je cilj da se i tokom jesenje sezone izdvajate iz gomile, birajte jedan (ili sve) od sljedeća tri parfema!

Guerlain – “Champs-Élysées Eau de Parfum”


Kratko i jasno: idemo u Pariz ove jeseni! Ako ste već bile u gradu svjetlosti, romantike, ljubavi, mode, ljepote (zaista, kako još opisati Pariz?), onda vam je sigurno poznata adresa 68 Avenue des Champs-Elysées – da, upravo tu se nalazi fantastična Guerlain parfimerija koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

A, postoji i veoma velika šansa da ste ovaj parfem već imale. Naime, prvi put je izašao davne 1904. godine, kada ga je kreirao veliki Jacques Guerlain, a modernizovana istoimena verzija ponovo je ugledala svjetlo dana prije dvadeset i pet godina, tačnije 1996. I iako prva i druga verzija imaju samo zajednični naziv, ova najnovija zadržala je mirisne note mimoze, a koje ovaj parfem i čine onim što jeste: idealnim za tople jesenje (ali i proljetne) dane.

Giorgio Armani – “My Way Intense”


Ko čeka – dočeka! Iako nam je i prošlogodišnja verzija ovog parfema bila OK (da, samo OK), moramo priznati kako je ovogodišnja verzija (kako joj i samo ime kaže) intenzivnija i idealna za tople, ali i prohladne jesenje dane i večeri. To smo zapravo očekivale i od prošlogodišnje verzije, ali kao što rekosmo – ko čeka, dočeka!

Nemojte se zavaravati – ovo je potpuno drugačiji parfem od prošlogodišnje verzije, a ono što nas je u potpunosti oduševilo je njegova svježina za koju se može zahvaliti mirisnim notama cvijeta narandže, dok ga mirisne note tuberoze, sandalovine i vanile čine pravim mirisnim buketom koji ćete željeti da nosite od jutra do večeri.

Givenchy – “L’Interdit Eau de Parfum Rouge”


Auuuuuuuu! Ljubiteljke jasmina, došle ste na svoje! Ovo spektakularno mirisno savršenstvo upravo je ono što će vam utopliti i najtmurniji jesenji dan, ali i veče (ovaj parfem i jeste namijenjen za prohladne jesenje večeri, mada nema greške ni ako ga nosite tokom dana. I, da, nosićete ga i tokom zime).

Ovo je i jedan od onih parfema koji će probuditi vašu neustrašivu stranu, ali i pomoći vam da se u potpunosti izdvojite iz gomile, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite – dovoljno ženstven da ga nosite na romantični sastanak, ali i dovoljno odvažan za baš svaki jesenji dan. I veče.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info