Od danas nosimo pantalone: 30 jesenjih modela za 30 dana jeseni

0

Iako haljine i suknje veoma rado nosimo tokom svih sezona, pantalone su jednako popularne, moderne i poželjne, posebno kada je riječ o jesenjoj sezoni. Donosimo trideset fenomenalnih kombinacija u kojima su upravo pantalone glavni protagonista, a koje vam mogu poslužiti kao inspiracija ove jesenje sezone.

Ultra upečatljivo


Jedan od veoma privlačnih i jednostavnih načina da dobijete veoma upečatljiv stajling jeste da nosite komade garderobe koji su u nekoj od nijansi crvene. Ona se odlično slaže sa mnogobrojnim bojama iz neutralnog spektra pa su bijele pantalone sasvim logičan izbor.

Nježno i romantično


Puder ružičasta (i sve njene nijanse) veoma je nježna, blaga i romantična, a tako dobra za kombinovanje sa najpopularnijom jesenjom bojom – bordo. Pantalone u ovoj boji možete kombinovati sa gornjim dijelom koji je u nekoj od nijansi puder ružičaste i dobijate veoma skladno i nježno izdanje.

Čipka


Možete je naći na svim komadima garderobe, bilo kao detalj ili kao osnovni materijal, a ove jesenje sezone dobićete veoma ženstven stajling ukoliko se odlučite i za pantalone od ovog nježnog materijala. Naravno, one su pogodne za toplije jesenje dane, ali možete ih nositi i tokom proljeća i ljeta.

Smeđa koža


Komadi garderobe od kože u prvom su planu tokom jesenje sezone, a ni pantalone nisu izuzetak. Obično smo navikle da viđamo crne kožne pantalone, ali ove jeseni unesite promjenu u svoj stajling tako što ćete birati kožne pantalone u nekoj od zemljanih nijansi. Smeđa je definitivno pun pogodak, pogotovo njene svjetlije nijanse.

Mornarski stil


Zadržimo dašak ljeta još malo, a jedan od odličnih načina da to postignete jeste da se odlučite za mornarski stil, koji je posebno popularan tokom ljetnje sezone. Bijele pantalone kombinujete sa majicom ili košuljom na pruge, dodajte baloner i obuću u nekoj od svjetlijih nijansi i jesenji mornarski stil je spreman.

Neutralno, a moćno


Neutralne boje su veoma dobar način da dobijete skladan stajling, a ukoliko kombinaciji dodate i dezenirane komade garderobe ili asesoare, oni će još više doći do izražaja. Neutralne boje nisu “napadne”, možete ih nositi u svim prilikama, a to je slučaj i sa pantalonama koje su u nekoj od nijansi popularnih neutrala.

Karirani dezen


On je jedan od najpopularnijih dezena tokom jesenje sezone pa su pantalone u ovom stilu uvijek dobra opcija. Bilo da se radi o klasičnim ili nešto širim modelima, sitni karirani dezen uvijek je poželjan, jer se veoma dobro može iskombinovati sa mnogobrojnim drugim dezeniranim komadima garderobe.

Topla smeđa


Smeđa je tako dobra boja, jer se tako dobro može kombinovati sa drugim bojama, nije “naporna”, a poželjna je i u svim prilikama. Smeđe pantalone (u zavisnosti od modela) možete nositi uvijek i svuda, a činjenica je da nećete previše odudarati od okoline, ali ćete i dalje imati privlačan stajling, imajući u vidu da su zemljane nijanse veoma poželjne tokom jesenje sezone.

Visoki struk


Pantalone sa visokom strukom apsolutno su odlična opcija za nešto niže dame, jer pomažu da se na tako jednostavan način izduži figura te da vizuelno izgledate više. Nosimo ih i ove jeseni, a osim što nam pomažu da izgledamo više, jednako dobro će vam pomoći da izgledamo i malo vitkije.

Jesenje osvježenje


Postoji mnogo načina na koje možete osvježiti svoj stajling ove jeseni, a jedan od njih je i da birate pantalone koje su ukrašene razigranim tufnama. Tamna podloga sa bijelim tačkama odlična je opcija, jer ove pantalone možete nositi u svim prilikama, a tako dobro iskombinovati što sa neutralnim što sa jarkim bojama.

Crne pantalone


Crne pantalone komad su garderobe koji bi svaka žena trebalo da ima, jer se mogu kombinovati sa tako mnogo drugih boja. Najbolje od svega je to što postoji model za svaku figuru, a evo koji vama najbolje odgovara.

Cigaret pantalone


Već vam je poznato kako je suknja olovka kroja najelegantnija suknja na svijetu i kako je idealna za poslovne prilike. Međutim, isto pravilo važi i za cigaret pantalone – elegantne i poželjne u poslovnim kombinacijama, a možete ih nositi i u mnogim drugim prilikama.

Crno i bijelo


Kada ste u nedoumici, birajte crne i bijele komade garderobe. Crne pantalone možete kombinovati sa bijelim majicama i košuljama, a za upečatljiviji stajling dodajte obuću koja je ukrašena životinjskim dezenom.

Samo pozitivno


Jesen može biti veoma lijepa, imajući u vidu da nas okružuju prekrasne prirodne boje, ali veoma često se dešava da je ona i siva – tmurno vrijeme nije ništa novo za ovo godišnje doba. Tokom tih dana, u svoj stajling dodajte žute pantalone – žuta je veoma optimistična boja, a tako je dobra za kombinovanje. Pored toga, razvedriće i najtmurniji dan.

Sportska elegancija


Sportski stil možete postići na više načina, a to možete postići i kada vam je cilj da vaš stajling bude spoj sportskih i elegantnih komada garderobe. Shodno tome, elegantne pantalone u kombinaciji sa majicom i patikama odlično će odraditi posao, a kombinaciji možete dodati i jaknu ili čak kaput (sve u zavisnosti od vremenskih prilika vani).

Topla siva


Određene nijanse sive veoma su tople i privlačne, a tako idealne za jesenju sezonu. Sive pantalone odlične su za kombinovanje sa drugim toplim i kremastim nijansama, a u zavisnosti od modela koji birate, možete ih nositi u neformalnim ili poslovnim prilikama.

Trapezice


Vratimo se pola vijeka unazad i uživajmo u retro komadu garderobe koji je tada bio apsolutni hit, a koji vam može pomoći da dobijete veoma upečatljiv stajling. Ove jeseni biramo crvene trapezice koje će nas dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavimo.

Somot


Osim što je karirani dezen apsolutni hit tokom jesenje sezone, jednako su popularne i moderne i pantalone od somota. Ovaj materijal često se smatra zastarjelim, ali istina je daleko od toga – veoma je udoban i iako je riječ o retro materijalu, veoma je moderan i popularan. Pantalone su samo jedan od načina da ga uvrstite u svoj stajling ove jesenje sezone.

Kolor bloking


Kolor bloking ili kombinovanje kontrastnih boja trend je koji je tako poželjan tokom jesenje sezone. Shodno tome, narandžaste pantalone možete kombinovati sa plavim ili zelenim gornjim dijelom, a kombinaciju “umirite” pomoću bijelog blejzera ili klasičnog balonera.

Malo drugačije pruge


Pantalone širokih nogavica veoma su zanimljivo modno izdanje, a u zavisnosti od toga od kojeg materijala su krojene, možete ih nositi tokom svake sezone. Ipak, tokom jeseni poželjno je da birate one koje su skrojene od toplih materijala, a zanimljivi cik-cak dezen, u vidu sitnih pruga, samo će dodatno doprinijeti elegantnom i šik izdanju.

Papirna kesa


Ovo su veoma popularne i moderne pantalone, a obično se za njih kaže kako imaju oblik papirne kese, zbog gornjeg dijela pantalona koji podsjeća na zgužvani gornji dio papirne kese. Odlična su opcija, jer možete dobiti pregršt elegantnih kombinacija pa ih nemojte zaobići ni ove sezone.

Popularna jesenja boja


Jedno je sigurno: bordo je boja koju želite uvrstiti u svoj stajling tokom cijele jeseni (pa čak i zime). Osim što je veoma zgodna za kombinovanje – možemo s punim pravom reći kako je ona nova crna – jedna je od najpopularnijih boja ove sezone, a pantalone u ovoj prekrasnoj boji odličan su izbor za sve prilike.

Savršena poslovna kombinacija


Naravno da ćemo pantalone nositi i u poslovnim prilikama ove jesenje sezone, a model koji izgleda veoma elegantno (pa čak i pomalo strogo) jesu klasične pantalone sa sitnim kariranim dezenom, a kod kojeg preovladavaju svjetlije nijanse bijele i sive. Da dobijete što upečatljiviji stajling, dodajte im ljubičastu rolku ili bluzu, a preko toga baloner.

Bijele pantalone


Iako su one uglavnom rezervisane za ljetnju sezonu, možete ih bez problema nositi i tokom jeseni. Bijele pantalone odlične su za kombinovanje, a mogu vam na veoma jednostavan način pomoći i da malo osvježite svoj stajling tokom jesenje sezone.

Popularna jesenja kombinacija


Tokom jesenje sezone, gležnjerice su model obuće koji dolazi u sam vrh popularnosti, a to nije izuzetak ni ove godine. Odlične su za sve prilike, veoma dobro se mogu iskombinovati gotovo sa svim modelima pantalona, a uz dodatak nešto toplijeg blejzera, dobijate kombinaciju koju možete nositi od jutra do večeri.

Klasični teget


Uvijek su nam bile među omiljenima, a rado ih nosimo i ove jeseni, jer su tako zgodne za kombinovanje. Klasične teget pantalone su poput slikarskog platna, jer im možete dodati bilo koju boju i bilo koji komad garderobe, a uvijek ćete dobiti skladan i zanimljiv stajling.

Jednostavno fantastično


Tako lako možete postići fantastičan stajling – potrebno je tek par malih detalja. Pa, krenimo od pantalona: bež pantalone su, takođe, veoma poželjne tokom svih sezona, jer je riječ o veoma toploj neutralnoj nijansi koju možete kombinovati sa svim drugim bojama. Kombinujte je sa komadima garderobe koji su nekoj nijansi bijele i nećete pogriješiti. Dodajte par asesoara sličnog kolorita (ili pak dezenirane) i dobijate fantastičnu kombinaciju.

Odijelo


Ukoliko imate bar jedno odijelo, onda vam je sasvim jasno kako je riječ o veoma funkcionalnim komadima garderobe, jer pantalone i pripadajući blejzer možete nositi i odvojeno i dobiti tako mnogo kombinacija. Ukoliko se odlučite da ih nosite skupa, sigurno nećete pogriješiti, a dužinu pantalona i blejzera birajte prema ličnim preferencijama.

Opušteno, a elegantno


Kako biste spojile ova dva stila, dovoljno vam je tek par komada garderobe, a cigaret ili klasične pantalone svakako su jedan od njih. Kombinujte ih sa majicama ili bluzama te dodajte ležernu jaknu, bilo da je riječ o kožnoj ili nekom drugom modelu. Što se tiče obuće, možete dodati štikle, ali i bilo koji drugi model, sve u zavisnosti od vremenskih prilika vani.

Urbano, a elegantno


Urbana elegancija nije nepoznanica, a pomenuti stajling ove jesenje sezone možete postići i pomoću pantalona. Pantalone širokih nogavica kombinujte sa popularnom kožnom jaknom te dodajte majicu ili košulju. Na kraju, završni pečat je obuća sa životinjskim uzorkom, bilo da se radi o stileto štiklama ili stileto gležnjericama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info