MANGO: 5 najmodernijih suknji ove jeseni

0

Suknja je komad garderobe koji veoma rado nosimo u svim prilikama, a ako vam je cilj da i ove jesenje sezone izgledate moderno, privlačno i istinski fantastično, birajte jednu (ili čak svih pet) od sljedećih MANGO suknji.

Dezenirana plisirana suknja


Plisirana suknja već je par sezona apsolutni hit, a ove jeseni možete birati midi plisiranu suknju koja je obogaćena nekom vrstom dezena. Ove jesenje sezone, kada su u pitanju trendovi, čini se kako je sve podređeno logotipima pa je suknja ukrašena MANGO logotipom zapravo fantastičan dezen koji možete uvrstiti u svoj stajling ove jeseni.

Odlična za mnogobrojne prilike, dezeniranu plisiranu suknju možete nositi od jutra do večeri, a posebno kada je riječ o modelima koji sežu do pola lista ili duže – upravo ova dužina vam dozvoljava da je nosite u svim prilikama. Kada je riječ o kombinovanju, bilo bi poželjno da dezeniranu plisiranu suknju kombinujete sa jednobojnim komadima garderobe, kako bi onda što više došla do izražaja te kako biste dobili veoma skladno modno izdanje. Kupite je ovdje.

Teksas suknja


Vjerovatno ste već ove jesenje sezone nosile teksas jaknu i sigurno niste pogriješile – ona je trend koji nikada ne prolazi, a idealna je za sve neobavezne prilike. Ali, šta je sa teksas suknjom? Znate li da je ona jedan od jesenjih hitova? Da, teksas suknja trenutno je u vrhu liste popularnih komada garderobe, a i MANGO nas je obradovao teksas suknjom olovka kroja.

Odlična je za mnogobrojne prilike, a s obzirom na to da je riječ o nešto tamnijem teksasu, veoma lako je možete kombinovati sa svim drugim bojama. Takođe, ovo je teksas suknja koju možete odlično iskombinovati sa patikama, gležnjericama, majicama ili rolkama i dobiti veoma moderno modno izdanje. Kupite je ovdje.

Kožna suknja


Komadi garderobe od kože veoma su popularni tokom proljetne i jesenje sezone, a ni ova jesen svakako nije izuzetak. Kada je riječ o pomenutima, onda u najvećem broju slučajeva pričamo o kožnim jaknama i mantilima, u prvom redu moto kožnim jaknama i blejzerima od ovog materijala.

Međutim, ove jesenje sezone situacija je i malo promijenjena pa je kožna suknja jedan od komada garderobe koji nećemo zaobići. To je posebno slučaj kada je u pitanju suknja iz trenutne MANGO ponude – elegantna i privlačna kožna suknja A kroja, u neutralnoj nijansi, idealna je za sve prilike, ali i kombinovanje sa mnogobrojnim komadima gaderobe. Kupite je ovdje.

Suknja sa životinjskim uzorkom


Ljubiteljke životinjskog uzorka, ovo je vaša jesen! Upravo pomenuti uzorak ponovo je veoma popularan, možete ga pronaći na svim komadima garderobe, uključujući i asesoare, a rijetko koja trend seterka i dama koja prati trendove nema bar jedan komad garderobe sa pomenutim uzorkom ove jeseni. Samo jedan od načina da ga uvrstite u svoj stajling ove jesenje sezone jeste i da birate ovu prekrasnu MANGO suknju.

Veoma moderan i privlačan A kroj odličan je za sve prilike, a vi samo obratite pažnju na sljedeće: ukoliko birate suknju sa životinjskim uzorkom, neka to bude jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije. U suprotnom, može se desiti da izgledate pomalo kičasto, a to vam sigurno nije cilj. Kupite je ovdje.

Suknja sa visokim strukom


Komadi garderobe sa visokim strukom ili sa nešto više podignutim strukom (kada je riječ o haljinama) odlična su opcija za nešto niže dame i za dame sa oblinama. Zašto? Prvima mogu pomoći da vizuelno izgledaju više, a drugima da zamaskiraju problematično područje te da vizuelno izgledaju vitkije. Upravo takva je i ova MANGO suknja, koja ima još jedan adut.

Pitate se koji? Pepito dezen. Da, upravo ovaj dezen je tako dobar, posebno ako imate nešto jače obline, jer se pažnja posmatrača ne zadržava samo na jednom dijelu, imajući u vidu kako je sam dezen veoma razigran. S obzirom na to kako je riječ o suknji olovka kroja, taj efekat je još i bolji te je upravo ovo suknja koja nam je i najljepša iz trenutne MANGO ponude. Kupite je ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info