Baletanke: 5 modela koje ne smijete zaobići ove jeseni

0

Tokom jesenje sezone postoje mnogobrojni modeli obuće koje ćemo uvrstiti u svoj svakodnevni stajling, a sigurno nećemo zaobići ni baletanke. One su veoma praktične i udobne, a rado ih nosimo u mnogobrojnim prilikama.

Ipak, kako bi vaš jesenji stajling bio što moderniji i upečatljiviji, birajte sljedeće modele popularnih baletanki, jer su apsolutni hit.

Za tople jesenje dane


Jesen je često i veoma varljivo godišnje doba pa nas veoma topli dani sigurno neće iznenaditi. Upravo tokom takvih dana, lagane baletanke od čipke jedan su od najboljih izbora.

Ovaj nježni i lagani materijal možete pronaći na svim komadima garderobe, a ove sezone našao je svoj put i do obuće. Baletanke od crne čipke odlična su opcija za sve prilike tokom toplijih jesenjih dana, a veoma dobro ih možete ukombinovati u bilo koji stajling.

Za glamurozan stajling


Ukoliko vam je cilj da vašem svakodnevnom stajlingu dodate malo glamura, to možete uraditi na više načina. Međutim, kada je riječ o obući, biće sasvim dovoljno da dodate baletanke sa životinjskim dezenom.

Ovdje postoji više opcija – zebra, leopard, zmija – a upravo ovaj zadnji jedan je od vodećih trendova za ovu sezonu. Naravno, ovdje je i više nego poželjno da ostatak kombinacije ne bude dezeniran – eventualno možete dodati torbu i kaiš koji su ukrašeni sličnim dezenom.

Za upečatljiv stajling


Da biste dobile veoma upečatljiv stajling, veoma često je potrebno tako malo, a ove jesenje sezone to možete postići i pomoću obuće – u prvom redu pomoću baletanki u nekoj od vatrenih boja (čitajte: sve nijanse crvene).

Crvena je veoma upečatljiva boja i uvijek će vas dovesti u centar pažnje, čak i kada je riječ o obući. Najbolje od svega je to što se ona veoma dobro može iskombinovati sa svim drugim bojama, u zavisnosti od toga kakav stil želite da postignete.

Za sve prilike


Ukoliko vam je cilj da baletanke nosite u svim prilikama, od posla do neformalnih situacija, onda su modeli boje kože aspolutno najbolja opcija. One vam mogu pomoći i da vaše noge vizuelno izgledaju duže, a tako dobro će se uklopiti sa svim drugim bojama.

Ovdje postoji više opcija, od svjetlijih do tamnijih, a svima im je odlika da su veoma tople i privlačne te i jedan od najboljih izbora za jesenju sezonu.

Za elegantan stajling


Veoma često postoje situacije kada je potrebno da izgledamo elegantno pa, shodno tome, ne bi trebalo da zanemarujemo ni modele obuće koje je potrebno dodati da bi se postigao taj efekat. Da biste u tome uspjele i tokom ove jesenje sezone, možete birati crne baletanke sa efektom krokodilske kože.

Upravo ovaj model baletanki može biti završni pečat svakom elegantnom stajling, a ono što je dobro jeste da ih možete nositi i u neobaveznim prilikama pa čak kombinovati i sa farmericama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info