Djevica: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2021. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Početak oktobra donijeće veliki pritisak obaveza na vas, nešto lošiju komunikaciju sa onima sa kojima radite i sarađujete, kao i probleme tehničke prirode ili u sektoru finansija. Rješenje ćete uspjeti da pronađete i brzo isplivate iz ovog nepovoljnog perioda.

Saturn i Jupiter, u polju vaše poslovne svakodnevice i obaveza, kreću direktnim hodom tako da ćete u drugom dijelu mjeseca, ali i u dužem narednom periodu imati priliku da uživate u plodovima svog truda iz posljednjih godinu dana.

Ljubav. Problemi u komunikaciji su izraženi početkom mjeseca, jer postoji naglašena isključivost, ljubomora, pritisak koji partner i vi vršite jedno na drugo. Do dogovora i spuštanja lopte može doći, jer u suštini oboje želite da pronađete zajedničko rješenje.

Ulazak Venere u polje doma donijeće potrebu da provodite više vremena zajedno, a kod nekih od vas može donijeti i početak zajedničkog života ili planiranje porodice.

U posljednjoj dekadi mjeseca opet može doći do jačanja sumnji i ljubomore – trudite se da u tom periodu otvoreno razgovarate i da ne sakrivate ništa jedno od drugog.

Slobodne Djevice, emotivno ostvarenje kojem težite je teško dostići u prvoj dekadi mjeseca, a ne bi ni bio pravi momenat da ulazite u neki odnos, jer bi ova priča bila izuzetno komplikovana i teška po vas. Druga i treća dekada su bolje, ali u suštini tek posljednji dani oktobra su istinski povoljni za početke emotivnih priča.

Zdravlje. Od ulaska u drugu dekadu oktobra počećete da se osjećate bolje. Međutim, imunitet će vam tokom cijelog mjeseca biti nešto slabiji pa svakako više pažnje obratite na svoje zdravlje i navike.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info