Dnevni horoskop za 17.09.2021.

0

Ovan


U prvom dijelu dana vas očekuje par nedoumica vezanih za ljude sa kojima sarađujete. Niste sigurni koliko možete računati na njihovu iskrenost i lojalnost. Jedna osoba vam predstavlja veliko iskušenje. Ne možete da se otrgnete od razmišljanja o njoj, ali ne želite da ugrozite svoju vezu.

Bik


Vrlo ste neraspoloženi, jer ste očekivali neku vrstu pohvale od strane nadređenog ili dobijanje projekta koji bi vam u potpunosti odgovarao. Počinjete da sumnjate da ste u prethodnom periodu uložili dovoljno truda u posao. Ne možete da se oduprete zovu prošlosti. Kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

Blizanci


Na poslu može biti par nezgodnih situacija. Generalno, energija je dosta napeta i kao da se iščekuje da se dogodi neka vrsta rasprave. Vodite računa, danas su moguće i povrede prilikom obavljanja čak i rutinskih obaveza. Sa partnerom slaba komunikacija i možda je bolje da uzmete dan samo za sebe.

Rak


Neke neočekivane situacije na poslu koje vas dovode do jednog stepena zabrinutosti. Niste sigurni u kom pravcu će se situacija odvijati nadalje. Stoji napetost. Emotivni partner vas podsjeća na neke probleme iz prošlosti koje biste najradije da zaboravite.

Lav


Dan je dobar za one koji se bave kreativnošću, umjetnošću. Veliko nadahnuće i inspiracija. Takođe, stoji jaka intuicija pa možete bukvalno osjetiti kako “dišu” osobe sa kojima dolazite u kontakt. Sa interesovanjem primjećujete da jedna osoba pokušava da vam se približi. Moguća razlika u godinama.

Djevica


Ne želite da se previše brinete zbog nekih sitnijih propusta koje ste napravili. Svjesni ste da je ovo lako i moguće ispraviti. Dan je prvenstveno dobar za sve ono što želite da pokrenete po pitanju ljubavi. Spremni ste nekome da priznate da u vama postoje osjećanja za njega.

Vaga


Dan dobar za kontakte sa mlađim saradnicima, za podučavanje i obuku. Možda vam bude namijenjena uloga učitelja ili ćete morati da neiskusnom kolegi objašnjavate principe rada i način funkcionisanja. Privlači vas vesela i duhovita osoba. Odgovara vam komunikacija sa njom, jer vam popravlja raspoloženje.

Škorpija


Suočavate se sa preprekom na koju niste računali. Moguće je i da imate neku vrstu razmirice ili ubjeđivanja sa nadređenim. U kontaktu sa voljenom osobom pokušavate da izvučete neke informacije iz nje koje vas jako interesuju. Malo se igrate detektiva, jer želite da saznate da li nešto krije od vas.

Strijelac


Danas se postavljate maksimalno odgovorno prema svemu što radite. Dolazite u kontakt sa osobama koje imaju veliko životno iskustvo i koje vam mogu pomoći u vašim nastojanjima. Komunicirate sa nekim ko je dosta stariji od vas, ali prema kome osjećate istovremeno poštovanje i veliku privlačnost.

Jarac


Nesigurni ste po pitanju jednog dogovora i mislite da ga druga strana neće ispoštovati. Sačekajte da vidite da li će se ovo ostvariti. Neprijatno podsjećanje na jednu obavezu koju niste izmirili. Posmatrate osobu koja vam se dopada, pokušavajući da otkrijete da li je privlačite.

Vodolija


Možda biste neke svoje riječi ili mišljenja mogli da zadržite danas za sebe, jer ćete nepotrebno unijeti dozu napetosti i nepovjerenja u svoju poslovnu okolinu. Prijaće vam susret sa jednom osobom pored koje možete u potpunosti da se opustite. Moguće je da je to neko koga krijete od svih.

Ribe


Suviše jaka energija tokom ovog dana, koja vam baš i ne prija. Neke ljude smatrate iritantnima, ali ste primorani da ostvarite poslovnu saradnju sa njima. Ovo je naročito naglašeno onima koji se bave privatnim biznisom. Priželjkujete da vidite jednu osobu koja vam uvijek unese pozitivnu energiju svojim prisustvom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info