Dnevni horoskop za 14.09.2021.

0

Ovan


Danas ćete se možda osjećati kao da želite raditi nešto novo. Svima je potrebna mala pauza od svakodnevne rutine i ovo je odličan način da probate nove stvari. Isprobajte novi stil oblačenja. Otiđite u bioskop. Uradite nešto što će vam danas malo “začiniti” život.

Bik


Započnite dan tako što ćete zapisati svoje misli i emocije. To će vam pomoći da se povežete i komunicirate sa svojim unutrašnjim bićem. Stvari koje trebate uraditi, ambicije pa čak i izazovi mogu se pojaviti dok budete pisali. Istovremeno, znaćete i kojim putem krenuti. Pored toga, to će vam i uveliko olakšati dan.

Blizanci


Danas vam može biti teško da se pokrenete. Slušanje nekog savjeta bi vas moglo odvesti pogrešnim putem, naročito ako sami želite uraditi nešto drugo. Izrazite svoje ideje i način na koji želite pristupiti određenim stvarima. Vaš pristup će biti prihvaćeniji ukoliko ne budete uplitali emocije. Možda ćete čak dobiti i pohvale, jer ste ostali mirni i pribrani.

Rak


Danas se možete osjećati veselo i velikodušno. Pomaganje drugima će vam vjerovatno odgovarati i stvari će se odvijati prilično glatko. Ukoliko zaostajete sa obavezama, najbolje je da se prvo njima pozabavite. Pravi je trenutak da se uhvatite ukoštac sa izazovima. Ne ustručavajte se da pružite ruku spasa ukoliko primijetite da je ona nekome potrebna. To će goditi i toj osobi, a i vama.

Lav


Potrudite se da dođete u kontakt sa nekim ko vam nedostaje. Čak iako se to u prvi mah može činiti bolno, osjećaćete se mnogo bolje kada to uradite. Podignite slušalicu ili pošaljite poruku putem telefona ili e-mail. Dajte toj osobi do znanja da vam nedostaje i da vam je stalo do nje. Često je bolje da izrazite osjećanja umjesto što ih “zakopavate” u sebi.

Djevica


Danas može biti vrijeme povećanog razmišljanja i rasuđivanja. Kako odličan način da završite obaveze koje “vučete” već neko vrijeme. Pozabavite se pitanjima ili problemima koji su se nedavno pojavili tako što ćete se direktno suočiti s njima. Iskoristite energiju ovog dana tako što ćete razmišljati o načinima koji vam mogu pomoći da obaveze izvršite efikasnije. Danas se možete nositi sa bilo čim.

Vaga


Nahranite svoj um. Današnja energija podržava rast i širenje pa zašto onda ne naučiti nešto što vas veoma interesuje? Postoji tako mnogo stvari u kojima možete biti dobri, a na vama je samo da shvatite šta vas to najviše interesuje. Neka to bude nešto što ćete moći učiti u slobodno vrijeme i u čemu ćete uživati.

Škorpija


Danas želite da se družite više od bilo čega drugog. To bi moglo biti odlično, pod uslovom da niste pretrpani obavezama. Saznajte ko je dostupan i samo naprijed. Ukoliko morate da završite neke obaveze, moraćete se oduprijeti iskušenju da predugo ćaskate. Za to koristite pauze te zadržite fokus na obavljanju obaveza. Sa prijateljima se možete vidjeti i uveče.

Strijelac


Nemojte se iznenaditi ako se danas budete teže vraćali u svakodnevni tok stvari. Ne počinje svaki dan praskom pa nemojte biti previše strogi prema sebi zbog toga. Ako imate rokove, razmislite da tražite kratko produženje. Ukoliko se budete tjerali da završite nešto, osjećaćete se manje produktivno.

Jarac


Danas možete biti sjetni i zamišljeni. Ovo je jedan od onih dana kada je najlakše da sanjarite. Vaša mašta može biti na vrhuncu. Umjesto da se borite protiv toga, kako bi bili produktivniji, zapišite svoje ideje. To vam može ići u korist, jer vam na um mogu pasti inovativniji i bolji načini rada. Odvojite vrijeme za razmišljanje. To može donijeti odlične rezultate.

Vodolija


Ćaskanje sa najbližima danas vam može biti privlačnije nego ikad prije. Ukoliko imate previše stvari koje zahtijevaju vašu pažnju, bilo bi mudro da obuzdate tu želju. Ukoliko ste kod kuće, nemojte potrošiti sve vrijeme na izležavanje ili telefoniranje. Prvo uradite neodložne stvari. Druženje će biti mnogo prijatnije ukoliko ne budete imali osjećaj krivice zbog neobavljenih obaveza.

Ribe


Danas ćete se osjećati malo energičnije. Ovo je, zapravo, odličan početak novog dana. Sa lakoćom i samouvjerenjem ćete rješavati sve situacije u kojima se danas nađete. Odvojite vrijeme da uživate u društvu drugih ljudi, koliko god je to moguće. Ako se to ne desi tokom dana, uveče izađite da prijateljicama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info