Dnevni horoskop za 10.09.2021.

0

Ovan


Razvijajte umjetničke sklonosti, stvorite dobar ugođaj oko sebe. Moći ćete se osloniti na svoje diplomatske sposobnosti i umijeće pregovaranja pa ćete uspjeh postizati bez velikog truda. Biraćete društvo ljudi koji vas nadahnjuju i s kojima uvijek imate dobrih tema za razgovor. Putovanja su vam izvrsno aspektirana!

Bik


Vjerujte u svoju intuiciju, jer ćete nepogrešivo znati koji sljedeći potez trebate povući. Neko će vas osvojiti komplimentom ili ćete u društvu upoznati nekog ko će vam se svidjeti. Dobro ćete se slagati s kolegama, a vaše organizatorske sposobnosti biće pohvaljene od strane nadređenih.

Blizanci


Koncentracija će vam biti na visini, a volja jaka pa ćete sve što se bude događalo dočekati spremni. Osjećate li se usamljeno, pozovite prijatelje, inicirajte susrete i zabave. Na ljubavnom planu slijede vam velika poboljšanja. Odnos s voljenim izaći će iz zatvorenog kruga pa će vam mnogo toga biti jasnije.

Rak


Malo toga će vam danas ići po planu. Bićete izloženi pritisku okoline i nečijim prevelikim očekivanjima. Klonite se rasprava, jer vam svađe nisu potrebne. Ne otkrivajte svoje slabosti i planove drugima, naročito one poslovne prirode. Neki će ući u novu vezu, ali ćete imati osjećaj da je druga strana previše zatvorena i nedostupna.

Lav


Imaćete potrebu da napravite reda u životu, raščistite neke odnose ili se više pozabavite područjem koje vas zanima. Bićete dosljedni u odlukama pa ni dobri rezultati neće izostati. Privatni život i odnosi s ukućanima dobiće na značaju. Zajedničkim snagama kreiraćete budućnost, kako bi vam svima bilo bolje.

Djevica


Dobro se fokusirajte na ono što morate obaviti, jer će vam odgađanje obaveza poremetiti ostale planove. Osmislite svoje vrijeme tako da ne bude ni trenutka praznog hoda. Odgovaraće vam povećana aktivnost.

Vaga


Uželjećete se promjena i izazova. Neki će se osjećati zaljubljeno ili barem zadovoljno zbog osjećaja da su riješili emocionalne teškoće. Osoba koju ne možete zaboraviti, mogla bi stupiti u kontakt s vama i dati nade za nov ljubavni početak. U poslovnim vodama ne odustajte od zacrtanih ciljeva. Održite obećanje koje ste dali kolegi.

Škorpija


Učinkovitost će biti vaša vrlina – sve što započnete to ćete i dovršiti. Iskoristite priliku za razgovor sa šefom, jer vam on može dati dobar poslovni savjet. Ako ste nešto posudili, nastojte to vratiti na vrijeme, posebno ako je riječ o novcu. Očekujete li odgovor na poslanu poslovnu molbu, uskoro biste mogli čuti vijesti.

Strijelac


Bez konkretnih razloga osjetićete se razdraženo i umorno pa pripazite da svojim ponašanjem ne upropastite pozitivan razvoj ljubavne situacije. Rasprava s partnerom kulminiraće zbog promjena raspoloženja i suprotstavljenih interesa. Ono što vama bude odgovaralo neće i njemu pa ćete otežano pronaći srednje rješenje.

Jarac


Nerazriješeni odnosi ili porodične teškoće neće podnositi odgodu pa ćete se morati uhvatiti ukoštac s njima. Razgovarajte s ukućanima odmjerenim tonom i ne namećite svoje stavove. Pojave li se zdravstvene tegobe, nemojte biti nemarni prema sebi. Možda bi bilo pametno posavjetovati se s doktorom.

Vodolija


Privlačićete pažnju izgledom i ponašanjem. Bićete željni uzbuđenja, ljubavnih avantura i dokazivanja. Odlično ćete se snaći na stručnom skupu, poslovnom putovanju i u komunikaciji s inostranim partnerima. Imaćete spretne ruke i biti vješti u zanatskim poslovima. Obavite poslove vezane za banku.

Ribe


Iako su vam poslovni rezultati neizvjesni, napori neće proći nezapaženo. Nastavite istim tempom i ne obazirite se na one koji misle drugačije. Raspoloženje će vam biti promjenjivo i odraziti se na odnos s ljudima s kojima živite. Možete ih iznenaditi pretjeranom otvorenošću i kriticizmom, a zatim samozatajnošću.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info