H&M: 5 najpopularnijih haljina ovog ljeta

0

Ljeto je zaista nezamislivo bez haljine – udobna, uvijek poželjena i tako ženstvena, ona je komad garderobe koji veoma rado nosimo u svim prilikama. Za moderan stajling ove ljetne sezone pobrinuo se omiljeni švedski brend, H&M, a u nastavku pogledajte pet fantastičnih ljetnjih haljina.

Slip haljina


Ovaj model haljine ponovo je jedan od najvećih trendova ovog ljeta, a možete je nositi gotovo u svim prilikama (dobro, možda baš i ne možete na posao, ali to nije ni namjena ove haljine). Veoma privlačna i moderna, dovešće vas u centar pažnje gdje god se pojavite, a odlično je možete iskomibnovati sa raznim modelima sandala.

Košulja haljina


Košulja haljina jedan je od najpopularnijih modela tokom toplih dana, a ovog ljeta biramo ovu H&M bijelu košulja haljinu. Veoma udobna istovremeno je i veoma jednostavna za stilizovanje – stvarno, možete joj dodati što god poželite i u kojoj god boji poželite, jer će se baš odlično uklopiti sa bijelom bojom.

Maksi haljina na bretele


Tanke bretele još su jedan od trendova koji nam se vratio na velika vrata, a haljine sa tankim bretelama zaista su odlična opcija tokom vrelih ljetnjih dana. Takva je i ova maksi haljina, a koja nas je oduševila i time što je fantastično prozračna i udobna.

Haljina na kopčanje


Haljine na kopčanje takođe su veoma popularne tokom ljetnje sezone, bilo da je riječ o dužim ili kraćim modelima. Naravno, vi birajte one koje najbolje odgovaraju vašim modnim preferencijama, a mi vam predlažemo ovu midi haljinu na kopčanje, jer je možete nositi u mnogobrojnim prilikama.

Popularna boja


Iako je ova haljina dostupna u šest različitih boja, biraćemo ipak ovu u boji svijetle fuksije, jer je upravo ona jedna od veoma popularnih boja ove ljetne sezone. I, ako ste mislile da će vas svi primijetiti samo ako nosite crvenu haljinu, vjerujte da će vas u ovoj haljini baš svi primijetiti. Ona je dekoltirana i ukrašena karnerima u gornjem dijelu, a veoma dobro je možete stilizovati pomoću asesoara u nekoj od neutralnih boja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info